Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban: Viorica Dancila este sluga perfecta a lui Dragnea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban: Viorica Dancila este sluga perfecta a lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca nu este surprins de decizia lui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier. In plus, spune acesta, liberalii vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a impiedica validarea. continuă pe Wall-Street Ro

Lovitura pentru PSD. Liberalii vor vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila. Este sluga perfecta a lui Dragnea, acuza Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi ca liberalii vor vota in Parlament impotriva Guvernului Dancila si ca vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a incerca.

Ludovic Orban: Nu s-a gasit sluga perfecta a lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, luni seara, pentru Mediafax, demisia premierului Mihai Tudose, afirmand ca in PSD nu s-a gasit inca sluga perfecta pentru Liviu Dragnea,.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

Cum il LAUDA Viorica Dancila pe Dacian Ciolos, in 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru reprezinta o speranta pentru agricultura romaneasca, declara Viorica Dancila, in 2015. Marti, 16 ianuarie 2018, Viorica Dancila este.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Dragnea nu stie ce proiecte o recomanda pe Viorica Dancila pentru functia de premier

Liviu Dragnea a sustinut ca Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, deoarece este europarlamentar din 2009, este respectata la Bruxelles, are relatii bune cu oficialii Comisiei Europene si.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )