Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ludovic Orban: Ma voi vaccina, dar exista o ordine de prioritati stabilita prin Strategia de vaccinare si trebuie respectata Demnitarii nu se regasesc in categoriile prioritare (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Ma voi vaccina, dar exista o ordine de prioritati stabilita prin Strategia de vaccinare si trebuie respectata Demnitarii nu se regasesc in categoriile prioritare (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a sustinut o serie de declaratii de presa, vineri, ocazie cu care a fost intrebat cand se va vaccina impotriva COVID-19. Cand imi vine randul, a raspuns premierul, care a. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Ma voi vaccina, cu respectarea prioritatilor din strategia de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se va vaccina impotriva infectarii cu noul coronavirus in functie de prioritatile stabilite in strategia de vaccinare, care va fi data publicitatii dupa sedinta de guvern.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE PROBLEMELE DE PE TRONSONUL DE AUTOSTRADA A7: E o defectiune la un rost care va fi remediata in cel mai scurt timp

Premierul Ludovic Orban a afirmat, astazi, ca problemele de pe Tronsonul de autostrada A7 sunt cauzate de o defectiune la un rost, problemele urmand a fi remediate in cel mai scurt timp.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

LUDOVIC ORBAN: 6 decembrie - un moment de cotitura

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat astazi ca alegerile parlamentare reprezinta un moment de cotitura si a dat garantii ca exercitarea votului la scrutin se va face in cele mai sigure conditii de protejare a sanatatii.

LUDOVIC ORBAN: in ultimele trei zile s-au facut mai putine teste, de aceea procentul de pozitivare este mai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca in ultimele zile s-au facut mai putine teste intrucat au fost zile libere, fiind testate mai mult persoanele din definitiile de caz si cele cu simptome, de aceea si procentul de pozitivare a fost mai mare.

Ludovic Orban: Deocamdata, mentinem perioada de carantinare la 14 zile (VIDEO)

Autoritatile mentin, deocamdata, perioada de carantinare la 14 zile, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban joi, cand a primit o intrebare in acest sens. Ludovic Orban, despre perioada de.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre redeschiderea pietelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Vesti bune pentru milioane de romani. Ludovic Orban a adus la cunostinta in cursul serii de miercuri ca astazi, 3 decembrie 2020, se va discuta in cadrul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta despre posibilitatea redeschiderii pietelor, avand trei mari argumente pe care se bazeaza. Acesta a tinut sa precizeze, de asemenea, ca decizia .

Ludovic Orban, declaratie solemna in fata romanilor. Ce se va intampla dupa alegeri: Garantez 100%

Premierul Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de miercuri despre situatia actuala a Romaniei privind trendul descendent al numarului de cazuri de COVID-19. Totodata, premierul a recunoscut ca in aceasta perioada a vacantelor s-a efectuat un numar mai mic de teste, insa lucrurile vor reveni in scurt timp la normal. Pentru ca rivalii politici .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )