Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

România Liberă România Liberă,
Lui Marcel Vela i-au fost gasite mai multe dosare la DNA

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, are mai multe dosare la DNA, arata mai multe surse ju. continuă pe România Liberă

Marcel Vela, despre planurile de reformare a Ministerului Afacerilor Interne: Dorim sa limitam mandatele conducatorilor, sa facem concursuri transparente (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ar pregati o ampla reforma a institutiei pe care o conduce, potrivit informatiilor publicate de jurnalistii de la Adevarul. Conform unui document obtinut de sursa.

Un tanar de 24 de ani si-a injunghiat sotia cu bestialitate. Femeia a fost agresata in trecut de mai multe ori

Victima a ajuns in stare grava la spital, cu mai multe rani in zona toracica, dupa ce a fost atacata cu un cutit de catre sotul sau.

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

Trafic ingreunat pe mai multe tronsoane rutiere din judetele Brasov, Prahova si Ilfov

Un transport agabaritic ingreuneaza, luni seara, traficul rutier pe mai multe tronsoane de drum din judetele Brasov, Prahova si Ilfov.

ICCJ a admis mai multe recursuri in interesul legii, promovate de procurorul general si magistrati din Brasov

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis, luni, mai multe recursuri in interesul legii, promovate de procurorul general si magistrati din Brasov. Una dintre acestea stabileste ca amenda penala se plateste, chiar daca este dublata de inchisoare cu suspendare, relateaza News. ro.

Epidemia provocata de noul virus din China trece la alt nivel: Oficial, numarul pacientilor s-a triplat, dar unii experti spun ca infectiile ar fi mult mai multe

Epidemia noului coronavirus din China s-a extins in si mai multe orase, au anuntat luni autoritatile chineze. Numarul pacientilor s-a triplat, iar o a treia persoana a murit, starnind ingrijorari privind tinerea sub control a bolii, transmite Reuters.

VIDEO Gigantice furtuni de praf au lovit mai multe orase australiene, transformand ziua in noapte

Furtunile din centrul statului australian New South Wales au creat furtuni de praf care au transformat ziua in noapte in mai multe orase din regiune, scrie Guardian.

Doi escroci au reusit sa pacaleasca mai multe firme de inchirieri auto din tara. Unul se dadea strain si inchiria masini, celalalt gasea cumparatori

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Brasov au retinut doi barbati care au inselat mai multe firme de inchirieri auto. Prejudiciul din dosarul in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la inselaciune si inselaciune se ridica la 133. 000 de lei.

Mai multe banci centrale iau in calcul posibilitatea de a emite propriile monede digitale

Sase din cele mai mari banci centrale ale lumii au cazut de acord sa faca schimb de cunostinte si expertiza cu privire la posibilitatea emiterii propriilor monede digitale, a anuntat marti Banca Centrala Europeana, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )