Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lumea, mai putin toleranta cu migrantii. Referendum in Elvetia privind renuntarea la acordul cu UE privind libertatea de circulatie

Adevărul Adevărul,
Lumea, mai putin toleranta cu migrantii. Referendum in Elvetia privind renuntarea la acordul cu UE privind libertatea de circulatie

Lumea devine mai putin toleranta fata de migranti, arata un sondaj publicat miercuri si citat de Reuters, in timp ce Europa se pregateste sa dezvaluie un nou plan privind acordarea de azil . Elvetienii sunt chemati duminica la urne pentru a vota in cadrul unui referendum daca vor ca tara lor sa renunte la un acord cu UE privind libertatea de circulatie a persoanelor. continuă pe Adevărul

SONDAJ GALLUP: Migrantii, tot mai putin tolerati in jurul lumii

Lumea devine mai putin toleranta fata de migranti, arata un sondaj Gallup publicat miercuri, in timp ce Europa se pregateste sa dezvaluie un nou care sa ajute cautatorii de azil, dupa incendiul dintr-o tabara din Grecia ce a lasat mii de migranti fara adapost, scrie Reuters.

Tortul dietetic care ingrasa cel mai putin. Din pacate, romanii nici nu vor sa guste din el

Dulciurile sunt slabiciunea tuturor, mai ales in timpul luptei cu kilogramele in plus. Pentru porfticiosi, nutritionistii au o reteta speciala de tort dietetic. Cu toate ca ingrasa foarte putin si este usor de preparat, multi romani nu accepta nici macar sa guste din el. Reteta speciala a nutritionistilor. Cum se prepara tortul care ingrasa cel .

Avertismentul socant al specialistilor in schimbarea climei: Se va intampla in curand. Vom avea din ce in ce mai putin timp

In ultimii ani am avut parte de vara plina de incendii salbatice, caldura record si topire rapida a ghetii. Cu alte cuvinte, clima arctica merge mai departe si se modifica, spun specialistii. inregistrarile arata modificari in Siberia, Svalbard, Nunavut si alte zone. Studiul realizat de specialisti indica schimbari istorice. Vara arctica a anului 2020 Vara .

DigiSport: Primele reactii din lumea tenisului, dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic pentru titlul de la Roma

Simona Halep a primit, pentru castigarea turneului de la Roma, un premiu cu 10 euro mai mic decat cel al lui Novak Djokovic, care a triumfat in intrecerea masculina.

Radu Banciu: Daca Bugs Bunny ar fi fost votat 30 de ani la rand, nu facea mai putin decat astia care au fost votati peste tot in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca nu intelege apelurile unora catre populatie de a iesi la vot, in condiitiile in care romanii, de 30 de ani, aleg numai.

Fanii protesteaza dupa ce Halep a primit cu 10 euro mai putin decat Djokovic la competitia de la Roma

Organizatorii turneului de tenis de la Roma au fost criticati in retelele de socializare dupa ce campionul la simplu masculin, sarbul Novak Djokovic, a incasat un premiu mai mare cu 10 euro decat campioana de la simplu feminin, romanca Simona Halep, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

FOTO VIDEO Lucruri mai putin stiute despre disparitiile din Romania. Ia sa vina factura de plata fiecarei familii

Se discuta foarte mult despre fenomenul disparitiilor din Romania, dar rar se mentioneaza amploarea si eforturile care se depun pentru rezolvarea cazurilor, mai ales ca de cele mai multe ori este vorba despre plecari voluntare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )