Libnet.ro
UNICEF

23:46

Lumea risca sa piarda controlul asupra Sida din cauza lipsei banilor - experti

Hotnews Hotnews,
 Lumea risca sa piarda controlul asupra Sida din cauza lipsei banilor - experti

Lupta impotriva Sida sindromul imunodificientei umane dobandite) are nevoie de mai multe miliarde de dolari anual, din lipsa carora boala risca sa se extinda, au avertizat duminica expertii prezenti la Amsterdam, inaintea deschiderii Conferintei internationale dedicata maladiei, scrieNews. ro, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Lumea risca sa piarda controlul asupra SIDA din cauza lipsei banilor - experti

Lupta impotriva Sida sindromul imunodificientei umane dobandite) are nevoie de mai multe miliarde de dolari anual, din lipsa carora boala risca sa se extinda, au avertizat duminica expertii prezenti la Amsterdam, inaintea deschiderii Conferintei internationale dedicata maladiei, scrie AFP.

Stare de alerta in Sibiu!Peste 50 de locuinte, evacuate din cauza inundatiilor

Peste 50 de locuinte din localitatea Boian, din judetul Sibiu, au fost evacuate, luni seara, din cauza ploilor abundente si a scurgerilor de pe versanti. Drumul judetean care leaga Boianul de statiunea Bazna a.

Timisoara: Sute de turisti BLOCATI in aeroport din cauza unei DEFECTIUNI la avion (FOTO)

Aproape 200 de persoane care trebuiau sa sa plece cu o cursa charter in Antalya, Turcia au fost blocate ore intregi in aeroportul din Timisoara dupa ce avionul care trebuia sa ii ia nu a plecat din cauza unei.

VIDEOTraficul rutier este oprit pe Valea Prahovei, n Comarnic, din cauza ploii torentiale

Traficul rutier este oprit, duminica, pe Valea Prahovei, in Comarnic, pe ambele sensuri de mers, din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele ore, pe carosabil formandu-se aluviuni, relateaza Mediafax.

Un angajat al politiei a fost concediat din cauza unui hanorac pe care l-a purtat

Un ajutor de serif din statul american Washington a fost concediat dupa ce a purtat un hanorac care avea inscriptionat pe piept un logo al unui grup de extrema dreapta, numit Proud Boys. Erin Willey si-a facut.

Un barbat a decis sa si puna capat zileleor. S-a sinucis din cauza dorului de familie

Singuratatea si dorul de familie l-au determinat pe un barbat de 54 de ani din Dambovita sa-si puna capat zilelor. Sotia l-a parasit, iar fiica se mutase in Cluj pentru studii. Omul i-a lasat fetei un.

O femeie a devenit milionara pentru cateva momente, din cauza unei incurcaturi la banca. Ce suma i-a intrat in cont

Pentru cateva minute, o femeie din Boston sa devenit milionara. Ellen Fleming spune ca a primit un mesaj de la consultantantul ei financiar miercuri dupa-amiaza, cu vestea ca a fost depusa o.

MAE reactioneaza dupa ce Romania a fost data in JUDECATA din cauza neaplicarii DIRECTIVEI privind combaterea spalarii banilor

Ministerul Afacerilor Externe MAE)a reactionat vineri dupa ceRomania a fost data in judecata decatre Comisia Europeanadin cauza neaplicarii normelor in materie de combatere a.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Marele ACTOR a murit din cauza unei boli necrutatoare... (FOTO)

Actorul rus Vladislav Zhukovsky s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, in urma unei indelungi batalii cu o boala necrutatoare. Anuntul a fost facut de prietena acestuia, care nu a precizat cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )