Libnet.ro
UNICEF

07:16

in ce luna sunt nascuti cei mai de succes oameni

Antena3 Antena3,
in ce luna sunt nascuti cei mai de succes oameni

Ne influenteaza luna in care ne nastem succesul in viata? Un nou studiu ne spune ca da. Cercetarile facute de mai multe universitati University of Toronto, University of Florida si Northwestern Un. continuă pe Antena3

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati daca Romania ar trece din nou printr-un soc financiar (consultant)

Reducerea sau oprirea contributiilor la Pilonul II pensiile obligatorii administrate privat) va afecta in principal pensiile romanilor, dar va lasa si statul fara unul dintre cei mai buni aliati in cazul in care Romania ar trece din nou printr-un soc financiar similar celui din 2008, arata Diana Coroaba, Partener, Servicii Financiare, PwC Romania, intr-un text transmis HotNews. ro. Ea precizeaza ca fondurile de pensii de la Pilonul II sunt printre cei mai importanti investitori in titlurile de stat si in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Au fost premiati cei mai buni pompieri si paramedici. Cum s-au facut remarcati

Cei mai buni pompieri ai anului 2017, in Hunedoara, au fost premiati, la Ziua pomierilor din Romania, eveniment ce aniverseaza 169 de ani de la Luptele din Dealul Spirii.

Orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Beijingul a obtinut titlul de Capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii, cu un numar de 100 de miliardari, potrivit businessmagazin. ro. Capitala Chinei, datorita acestui titlu,.

Unde traiesc cei mai multi dintre miliardarii lumii

Beijing a fost desemnat capitala cu cei mai multi miliardari ai lumii. Clasamentul a fost realizat de firma Hurun din Shanghai, care a publicat un intreg studiu pe aceasta tema. Compania a calculat averea.

Peste 1.700 de persoane, angajate in primele 7 luni. Barbatii, cei mai norocosi

In primele 7 luni ale anului, in judetul Calarasi si-au gasit un loc de munca 1. 761 de persoane. Din totalul acestora, 174 sunt tineri cu varsta sub 25 de ani, 300 se incadreaza in grupa 25-35 de ani, 441 au intre 35 si 45 de ani, iar 836 au peste 45 de ani.

Care sunt orasele cel mai posibil afectate dupa un cutremur major

Multe dintre orasele din Romania au cladiri predispuse la prabusire in caz de seism puternic. Cel mai afectat ar putea judetul Vrancea, avand in vedere cutremurele dese care se produc aici,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )