Libnet.ro
UNICEF

08:30

LUPTA PENTRU OAZA LUI LIVIU DRAGNEA Tel Drum nu renunta la Insula Belina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUPTA PENTRU OAZA LUI LIVIU DRAGNEA Tel Drum nu renunta la Insula Belina

Firul nevazut care ii leaga pe liderii PSD, aproape ombilical, unii de ceilalti, este nevoia lor de pamant. Ei vor pamant, indiferent ca imobilul este situat intravilan, extravilan, pe malul sau in mijlocul unei ape curgatoare. Important este ca pamantul acela sa fie al lor, pentru ca raul, codrul, ramul si tot ce misca sa le fie aproape, subordonate, in proprietate. continuă pe Ziarul Bursa

Tel Drum a dat Consiliul Judetean Teleorman in judecata si cere inapoi insula Belina si Bratul Pavel

Miscare bomba a societatii Tel Drum, controlata din umbra de Liviu Dragnea. Compania a dat in judecata Consiliul Judetean Teleorman si cere suspendarea hotararii prin care insula Belina si Bratul Pavel au.

LIVIU DRAGNEA: Cultura, o marturie a spiritului si traditiilor romanesti

Liderul PSD, Liviu Dragnea, defineste cultura, in mesajul de Ziua Culturii Romane, drept o marturie a spiritului, valorilor si traditiilor romanesti, care se imbogateste cu fiecare voce care isi gaseste ecou in sufletele noastre.

Liviu Dragnea posteaza din Maldive o imagine de la Muzeul Satului, de Ziua Culturii Nationale. Val de reactii pe Facebook: Pentru tine, cultura de porumb, poate. Spune sincer, Viorica ti-a inspirat postarea aceasta (FOTO)

Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe Facebook, marti, de Ziua Culturii Nationale. Plecat intr-o vacanta exotica in Insulele Maldive inca de la inceputul anului, liderul PSD a vrut sa marcheze aceasta zi,.

Ioan Rus il dinamiteaza pe Liviu Dragnea: Se alege praful de PSD! El PLATESTE bani grei ca sa ascunda realitatea!

Fostul ministru PSD Ioan Rus anunta prabusirea PSD. Acesta este de parere ca cel mai mare partid din Romania pierde electorat din cauzalui Liviu Dragnea si a gravelor incapacitati.

Juventus si Milan lupta pentru Supercupa Italiei

Echipele Juventus Torino si AC Milan se vor duela, miercuri seara de la 19:30, la Jeddah in Arabia Saudita pentru primul trofeu din 2019 in fotbalul italian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )