Libnet.ro
UNICEF

12:45

MACABRU! A fost gasit MORT intr-un apartament. Este vorba de...

B1 B1,
MACABRU! A fost gasit MORT intr-un apartament. Este vorba de...

Luni, un barbat din Zalau a sesizat autoritatile din cauza mirosului insuportabil venit dintr-un apartament vecin. continuă pe B1

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Alpinistul Zsolt Torok a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Ce recorduri stabilise la nivel mondial

Alpinistul Zsolt Torok, care fusese dat disparut in Muntii Fagaras, a fost gasit mort de echipajele de salvamontisti. Ministrul de Interne Mihai Fifor a anuntat moartea lui printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook. Zsolt Torok avea 45 de ani si stabilise mai multe recorduri in alpinismul romanesc si cel mondial. Alpinistul Zsolt Torok .

Amanda Anisimova s-a retras de la US Open dupa ce tatal sau a fost gasit mort

Amanda Anisimova, una dintre jucatoarele de mare perspectiva din circuitul WTA, s-a retras de la US Open dupa ce tatal sau a fost gasit mort, informeaza ESPN. Cauza mortii nu a fost deocamdata dezvaluita. Konstantin Anisimov avea 56 de ani.

Tanarul francez care a cerut ajutor la urgente dupa ce a cazut intr-o rapa in Italia a fost gasit mort, dupa 9 zile

Francezul de 27 de ani care a apelat serviciile de urgenta pe 9 august, cerand ajutor dupa ce a cazut intr-o rapa, in Italia, a fost gasit mort, duminica seara, iar cadavrul sau a fost recuperat abia luni dimineata.

Cine a fost Zsolt Torok, cunoscutul alpinist care a fost gasit mort sambata la doar 45 de ani. Avea tricolorul peste tot in lume

Zsolt Torok a fost gasit mort sambata, in Muntii Fagaras, dupa ce o bucata de stanca ar fi cazut peste el. Familia il daduse disparut, iar cei de la Salvamont au pornit cautarile. in varsta de 45.

Italia: Un turist a fost gasit mort, 9 zile dupa ce a sunat la urgente

Un excursionist francez a fost descoperit mort in sudul Italiei duminica seara, la noua zile dupa ce.

Alpinistul dat disparut in Muntii Fagaras a fost gasit mort

Un alpinist roman, in varsta de 45 de ani, a fost cautat, sambata, de salvamontisti si jandarmi din .

A MURIT FIUL MUNTILOR! Celebrul alpinist Zsolt Torok, gasit mort in Muntii Fagaras. E soc total...

Unul dintre cei mai cunoscuti alpinisti din Romania,Zsolt Torok, in varsta de 45 de ani, a fost gasit mortin zona Varfului Negoiu, dupa ce a fost dat disparut inMuntii.

Tragedie fara margini. Tatal revelatiei anului 2019 din tenisul feminin a fost gasit mort in casa

Una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din circuitul feminin traieste o adevarata drama personala, dupa ce tatal ei a decedat din motive necunoscute.

Ministrul de Interne, la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, gasit mort in Fagaras. Imagini emotionante

Ministrul Afacerilor Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok, care a fost gasit mort in Muntii Fagaras. Mihai Fifor a citit Ordinul National prin care presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pentru contributia adusa sportului romanesc. Ministrul de Interne a participat la inmormantarea alpinistului Zsolt Torok Alpinistul a fost inmormantat cu onoruri militare in .

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )