Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Survivor Romania

Playtech Playtech,
Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Survivor Romania

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi . continuă pe Playtech

Survivor Romania. Madalin Ionescu, in lacrimi. Cum a reactionat micuta Petra cand si-a vazut mama la Kanal D

Survivor Romania 2020 a inceput in aceasta seara cu prima editie, asadar emotiile pentru cei 20 de concurenti, dar si pentru familiile lor sunt la cote maxime. Asta s-a intamplat si in cazul sotului Cristinei Sicanu, Madalin Ionescu, dar si al fiicei lor, Petra. Madalin Ionescu, in lacrimi Madalin Ionescu s-a emotionat pana la lacrimi .

Cum arata acum fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Mihaela atrage toate privirile cu fuste scurte si decolteuri ametitoare

Mihaela Coserariu este fosta sotie a lui Madalin Ionescu si pare ca a intrat in lumina refelectoarelor de cand lucreaza ca PR al unui club din Capitala. Cum arata acum fosta sotie a lui Madalin Ionescu Madalin Ionescu si Mihaela au divortat in primavara anului 2011, dupa nu mai putin de 14 ani de mariaj.

Cum a reactionat Lucian Mindruta, cand a vazut ca Moise Guran a intrat in politica. A facut bine sau nu?

Lucian Mindruta a reactionat intr-un mod neasteptat, atunci cand a auzit ca Moise Guran a luat o decizie definitiva, legata de cariera de jurnalist. Fostul prezentator si-a transmis gandurile pe contul sau oficial de Facebook, acolo unde a primit numeroase reactii si din partea urmaritorilor sai. Mai mult, in seara de miercuri, foarte multi romani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )