Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Madalina Mezei, fost director general al TAROM, chemata luni la DNA

Madalina Mezei, fost director general al TAROM, a declarat vineri ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, dupa ce aceasta l-a acuzat pe ministrul interimar al Transporturilor, Razvan Cuc, ca in ziua motiunii de cenzura i-a cerut sa retina aeronave la sol, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

DNA intervine in scandalul de la TAROM. Madalina Mezei, fost director general al companiei, chemata luni la audieri

DNA intervine in scandalul de la Tarom. Potrivit unor surse citate de Antena 3, procurorii anticoruptie au deschis un dosar penal dupace directorul demis Madalina Mezei si ministrul demis al Transporturilor,.

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

Tarom, precizari despre motivul pentru care Madalina Mezei a fost revocata din functia de director al companiei

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de director general al companiei intrucat nu a reusit sa duca la indeplinire hotararile CA, ale AGA si nici anumite obligatii care ii reveneau.

Fosta sefa TAROM confirma ca este martor intr-un dosar DNA legat de Ministerul Transporturilor. Mezei: Ministrul Cuc a vrut sa sabotam cinci curse interne pentru ca mai multi parlamentari sa nu ajunga la votul motiunii

Madalina Mezei, fostul director general TAROM, a confirmat ca are calitatea de martor intr-un dosar de abuz in serviciu, in care este implicat si Ministerul Transporturilor, la Directia Nationala.

Tarom: Madalina Mezei a fost revocata din functie

Consiliul de Administratie al Tarom precizeaza ca Madalina Mezei a fost revocata din functia de dire.

Ministrul Razvan Cuc recunoaste ca s-a intalnit cu fosta sefa TAROM, cu o zi inainte de motiune, si ca a cerut lista cu deputatii si senatorii care zburau spre Bucuresti: Am intrebat-o ce parlamentari vin, ca sa stiu ca totul e in regula (VIDEO)

Razvan Cuc, ministrul interimar alTransporturilor, a recunoscut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca s-a intalnit cu fostul director general al TAROM si ca i-a cerut o lista cu parlamentarii ce urmau.

Replica TAROM, dupa ce Madalina Mezei a afirmat ca a fost demisa din cauza ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura Ministrul Cuc negase anterior acuzatiile fostului director general

Consiliul de Administratie al TAROM a constatat nerespectarea contractului de mandat de catre Madalina Mezei si a hotarat, cu unanimitate de voturi, revocarea acesteia din functia de director general interimar,.

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, despre scandalul retinerii avioanelor la sol: Am fost contactata de DNA si ma voi duce luni (VIDEO)

Fostul director TAROM, Madalina Mezei, se va prezenta la DNA in contextul scandalului legat de faptul ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de.

Marius Chiper, noul director general al CFR SA

Iulian Mantescu, presedinte FMLR: Decizia de numire a lui Marius Chiper este cea mai proasta alegere Marius Chiper a revenit, ieri, la conducerea CFR SA, dupa ce acesta a fost numit director general interimar de catre ministrul Transporturilor Razvan Cuc. Oficialul l-a inlocuit, astfel, din functie pe Constantin Axinia. Marius Chiper a mai condus compania de infrastructura feroviara in perioada 2015-2017. Decizia de inlocuire a lui Axinia a fost luata deoarece fostul director general nu ar fi intocmit planul de restructurare solicitat de ministrul de resort. Surse din interiorul companiei sustin ca Razvan Cuc nu i-a dat lui Axinia un termen limita pentru intocmirea acestui plan si ca persoane interesate au urmarit demiterea lui pentru a-si rezolva propriile interese.

Firea pune sef la Administratia Spitalelor un fost director Apa Nova

Primaria Capitalei a anuntat, vineri, ca in functia de Director General al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a fost numit Mihai Savin.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )