Libnet.ro
UNICEF

01:05

Madonna SOCHEAZA din nou! Cum s-a pozat vedeta cu o statueta a Fecioarei Maria (FOTO)

B1 B1,
Madonna SOCHEAZA din nou! Cum s-a pozat vedeta cu o statueta a Fecioarei Maria (FOTO)

Madonna si-a atras critici inclusiv din partea fanilor, dupa ce s-a fotografiat intr-un sutien, tinand in dreptul pieptului o statueta a Fecioarei Maria. Multi dintre internauti au considerat imaginea. continuă pe B1

Fotografia pentru care Madonna a fost aspru criticata: cum s-a pozat vedeta cu o statueta a Fecioarei Maria

Cantareata de muzica pop Madonna 60 de ani) a atras critici din partea fanilor dupa ce s-a fotografiat intr-un sutien, tinand in fata pieptului o statueta in miniatura a Fecioarei Maria.

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

Se vor ridica din nou masinile in Bucuresti. Cati bani va trebui sa dai ca sa iti recuperezi masina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va dezbate, in sedinta din data de 26 iunie, o hotarare care prevede ridicarea masinilor care nu sunt parcate regulamentar pe partea carosabila a principalelor bulevarde din Capitala. Soferii care nu vor respecta hotrarea consilierilor vor trebui sa scoata bani din buzunar pentru a-si recupera autoturismele, daca acestea sunt .

DNA ii trimite din nou in judecata pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic

DNA anunta ca ii trimite in judecata din nou pe Elena Udrea si pe jurnalistul Dan Andronic pentru trafic de influenta si spalare de bani, respectiv marturie mincinoasa. Asta dupa ce anterior, judecatorii.

Locuitorii Istanbulului, chemati din nou la urne

Locuitorii Istanbulului sunt chemati din nou la urne duminica, pentru a-si alege primarul, dupa ce precedentul scrutin, castigat de candidatul opizitiei, Ekrem Imamoglu, a fost anulat, anunta BBC.

Fotbal: Responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei din 1989 de pe stadionul Hillsborough va fi judecat din nou

Fostul comisar David Duckenfield, responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei de pe stadionul Hillsborough din orasul Sheffield, care a indoliat fotbalul englez in 1989, va fi judecat din nou, a decis marti un judecator al tribunalului din orasul englez Preston, scrie AFP.

Cazul ADOPTIEI care a scandalizat Romania! Avocat: Sorina va ajunge din nou in centrul de plasament, daca instanta va admite cererea procurorului general

Cazul de adoptie care a scandalizat Romania este departe de a fi solutionat. Sorina, fetita din judesul Mehedinti de 8 ani, s-ar putea intoarce intr-un centru de plasament, spune avocatul parintilor.

Sedinta Consiliului Superior al Magistraturii in care Adina Florea urma sa fie numita la sefia Sectiei speciale, amanata din nou din lipsa de cvorum

Sedinta plenului Consiliului Superior al Magistraturii programata pentru luni pentru numirea Adinei Florea in functia de procuror-sef al Sectiei de anchetare a magistratilor a fost amanata si luni, pentru a doua oara, din lipsa de cvorum. Potrivit unor surse din Consiliu, mai multi procurori si judecatori au refuzat sa participe la plen pana nu sunt eliminate de pe ordinea de zi punctele ce vizeaza Sectia speciala. Sapte membri CSM cer amanarea discutiilor privind sectia speciala dupa publicarea rapoartelor Comisiei de la Venetia si ale GRECO.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )