Libnet.ro
UNICEF

21:00

MAE: Alti cinci cetateni romani evacuati din zona calamitata de uraganul Irma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE: Alti cinci cetateni romani evacuati din zona calamitata de uraganul Irma

Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe MAE) a evacuat alti cinci cetateni romani, in cursul zilelor de ieri si astazi, din zona calamitata de uraganul Irma, informeaza un comunicat de presa al MAE, trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

MAE: Alti cinci romani, evacuati din zona calamitata de uraganul Irma

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca alti cinci cetateni romani au fost evacuati, in cursul zilelor de 13 si 14 septembrie 2017, din zona calamitata de uraganul Irma, respectiv doi din Guadelupa, iar trei din Insula Saint Martin. Numarul total al romanilor evacuati a ajuns la 14.

Alti trei cetateni romani au fost evacuati din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma

Alti trei cetateni romani au fost evacuati, in seara zilei de 11 septembrie, din insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma, catre Santo Domingo, Republica Dominicana, numarul cetatenilor romani evacuati din zonele afectate de calamitati ajungand la sapte, a anuntat astazi Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat de presa.

Numarul romanilor evacuati din zona calamitata de uraganul Irma a ajuns la 14

Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe MAE) a evacuat in ultimele doua zile inca cinci cetateni romani din zona calamitata de uraganul Irma, numarul romanilor evacuati.

Ministerul de Externe a reusit salvarea din Siria, prin Liban, a cinci cetateni romani

Ministerul roman al Afacerilor Externe a reusit repatrierea din Siria a cinci cetateni romani si unui cetatean sirian membru de familie al acestora, a anuntat, miercuri, un comunicat al MAE.

MAE: Alti trei romani au fost evacuati din Insula Saint Martin, afectata de uraganul Irma

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, luni, alti trei cetateni romani au fost evacuati din Insula Saint Martin catre Santo Domingo, Republica Dominicana, numarul romanilor evacuati din zonele afectate de uraganul Irma ajungand la sapte.

MAE: Alti trei romani au fost evacuati din calea uraganului Irma

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca alti trei romani au fost evacuati din Insula Saint Martin, dupa ce a fost lovita de uraganul Irma. Astfel, numarul cetatenilor romani evacuati din zonele.

Ministerul de Externe a evacuat inca cinci romani din zona afectata de uraganul Irma

Ministerul de Externe a finalizat actiunea de evacuare a inca cinci cetateni romani care se aflau in zona afectata de uraganul Irma in America Centrala.

Ministerul de Externe anunta ca patru romani au fost evacuati din calea uraganului Irma

Ministerul de Externe al Romaniei a anuntat, luni dupa-amiaza, ca patru cetateni romani aflati in America au fost evacuati din calea uraganului Irma.

FOTO Cinci muncitori au fost raniti intr-un incendiu la Orastie. Unul este in stare foarte grava. Locuitorii din zona sunt evacuati

Un muncitor a fost grav ranit si alti patru s-au intoxicat cu fum, in urma unui incendiu produs, marti dupa-amiaza, la o fabrica de vopseluri din municipiul Orastie judetul Hunedoara).

Zeci de mii de oameni au fost evacuati din Moscova, in urma unor alerte cu bomba

Zeci de mii de persoane au fost evacuate din mai multe cladiri ale capitalei Rusiei, in ultimele patru zile, in urma unor alerte cu bomba false. Doar in ultimele 48 de ore, peste 130. 000 de oameni au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )