Libnet.ro
UNICEF

10:15

MAE anunta noi conditii de intrare in Croatia din cauza pandemiei de COVID-19

B1 B1,
MAE anunta noi conditii de intrare in Croatia din cauza pandemiei de COVID-19

Autoritatile croate au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Croatia, in contextul pandemiei de COVID-19, anunta MAE. Noi restrictii la intrarea in Croatia,. continuă pe B1

Trafic deviat de pe DN1 si DN73A, din cauza aglomeratiei

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca in judetul Brasov, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii, la nivel de recomandare, a circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele Cheia Ploiesti.

Noi conditii impuse de Croatia la intrarea in tara

Croatia va permite in anumite conditii intrarea in tara a cetatenilor care vin din zone afectate gra.

MAE anunta ca niciun cetatean roman nu a fost afectat de incidentul din orasul german Trier

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca in urma incidentului care a avut loc marti dupa-amiaza in orasul german Trier niciun cetatean roman nu a avut de suferit. Consulatul General al.

Trafic ingreunat in judetul Constanta, din cauza zapezii si a viscolului

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna marti pe unele drumuripublice din judetul Covasna, traficul fiind ingreunat din cauza zapezii si a viscolului. Mai multeutilaje de.

CORONAVIRUS |Studiu ONU: Peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030 din cauza pandemiei

Din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030, arata un studiu publicat joi de ONU. Din cauza Covid-19, peste 1.

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe .

Constanta: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe bloc, in toiul noptii, din cauza unei amenzi

Un barbat a amenintat ca se arunca de pe un bloc din Constanta, in noaptea de luni spre marti, din cauza faptului ca, in urma cu putin timp fusese amendat din cauza nerespectarii restrictiilor impuse de.

Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

Premierul suedez Stefan Lofven a declaratca liceele din Suedia vor fi inchise timp de o luna, iar cursurile se vor desfasura online, din cauza cresterii numarului de infectari si a deceselor asociate.

Ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca in public. Totul din cauza lui Meghan Markle

Informatii incredibile din Familia Regala a Marii Britanii. S-a aflat ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca atunci cand ies in public. Se pare ca de vina pentru asta ar fi cumnata celor doi, Meghan Markle. Kate Middleton, nevoita sa o imite pe Meghan Markle?! Succesul inregistrat de Meghan Markle in intreaga .

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )