Libnet.ro
UNICEF

16:16

MAE, atentionare de calatorie! Cod portocaliu de canicula in Spania, cu temperaturi cuprinse intre 44 si 46 de grade Celsius

Antena3 Antena3,
MAE, atentionare de calatorie! Cod portocaliu de canicula in Spania, cu temperaturi cuprinse intre 44 si 46 de grade Celsius

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca pe teritoriul Regatului Spaniei ca autoritatile spaniole au emis o avertizare de cod po. continuă pe Antena3

Atentionare de calatorie transmisa de Ministerul de Externe - Cod portocaliu de canicula in Spania, cu temperaturi cuprinse intre 44 si 46 de grade Celsius

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii informeazape cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Spania ca autoritatile spaniole au emis o avertizare de cod portocaliu de canicula pentru regiunea Andaluzia Cordoba, Jaen, Huelva, Sevilla), unde vor fi inregistrate peste 40 de grade Celsius.

Atentionare de calatorie: Cod rosu de canicula in Portugalia si ploi torentiale in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care calatoresc in Republica Portugheza, dupa ce in zona a fost emis o avertizare de cod rosu de canicula pentru 2 august. Caldura va fi si in Franta, in timp ce in Grecia sunt anuntate ploi.

Hidrologii anunta DEZASTRUL: Cod portocaliu de inundatii pana joi. Care sunt zonele vizate (FOTO)

Romania este amenintata din nou de inundatii. Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, valabila in intervalul 1 august, ora 15. 00 - 2 august, ora 10. Potrivit.

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete, pana joi

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru rauri din opt judete, aceasta fiind valabila de miercuri de la ora 15. 00 si pana joi, la ora 10. De asemenea, este cod galben pentru alte rauri, din majoritatea judetelor tarii.

Cod portocaliu de instabilitate in mai multe zone din Transilvania si Muntenia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabila in zone din Transilvania si Muntenia, precum si noi avertizari Cod.

Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii valabila pana joi dimineata la ora 10:00 pe rauri din judetele Mehedinti, Dolj,.

Cod portocaliu de ploi si vijelii in cinci judete

Meteorologii au emis, marti seara, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice pentru localitati din judetele Vaslui, Galati, Giurgiu, Ilfov si.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete. Ce anunta hidrologii

Hidrologii au emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe rauri din judetele Arad si Hunedoara, cu depasiri ale Cotelor de inundatie. Conform prognozei de.

Atentionare meteo! Cod galben de ploi in 27 de judete

Un numar de 27 de judete intra miercuri dimineata la ora 9:00 sub Cod galben de instabilitate atmosferica, potrivit unei atentionari emise marti de Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )