Libnet.ro
UNICEF

15:15

MAE cumpara ceramica de peste jumatate de milion de euro pentru Presedintia romneasca a Consiliului UE

Hotnews Hotnews,
 MAE cumpara ceramica de peste jumatate de milion de euro pentru Presedintia romneasca a Consiliului UE

Ministerul Afacerilor Externe vrea sa cumpere ceramica romaneasca in valoare de peste 2, 8 milioane de lei pentru a promova evenimentele si pentru comunicarea identitatii vizuale in perioada premergatoare si din timpul exercitarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui anunt de licitatie publica, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

MAE vrea sa cumpere ceramica romaneasca de peste jumatate de milion de euro, pentru perioada Presedintiei Consiliului UE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a publicat vineri anuntul licitatiei publice pentru achizitionarea de ceramica romaneasca destinata promovarii in perioada premergatoare si din timpul exercitarii Presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Costul estimat este de 2. 750 de lei.

Compensatii de 80 milioane de euro pentru pagubele pestei porcine

Ministerul Agriculturii vrea sa instituie o schema de ajutor de stat de 80 milioane euro pentru compensarea pagubelor cauzate de pesta porcina africana in gospodariile populatiei, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului publicat in dezbatere pe site-ul ministerului.

CNAIR achizitioneaza servicii de intretinere a drumurilor de 10 milioane de euro pentru Craiova

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Craiova, in valoare de 45,97 milioane de lei 9,9 milioane de euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Patriarhia Romna doneaza Bisericii Ortodoxe a Greciei 300.000 de euro pentru victimele incendiilor din aceasta vara

Biserica Ortodoxa Romana va dona Bisericii din Grecia 300. 000 de euro drept ajutor pentru victimele incendiilor ce au avut loc in aceasta vara in aceasta vara, potrivit biroului de presa al Patriarhiei, citat de basilica. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )