Libnet.ro
UNICEF

11:00

MAE, detalii de ultima ora despre accidentul cu romani din Slovacia. in ce stare sunt victimele

Antena3 Antena3,
MAE, detalii de ultima ora despre accidentul cu romani din Slovacia. in ce stare sunt victimele

MAE a precizat, vineri, la solicitarea MEDIAFAX, ca un roman a fost ranit grav si transportat de urgenta la un spital din Bratislava, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion pe o autostrada din. continuă pe Antena3

DOLIU in Romania! inca un PROTESTATAR A MURIT! Detalii de ULTIMA ORA

Cornel Tudor, unul dintre participantii la protestul diasporei din 10 august a murit sambata la concertul formatiei sale preferate, Celelalte Cuvinte. Barbatul avea 58 de ani. Despre moartea sa tragica a.

Atac la o CRESA! Doi adulti si trei bebelusi au fost injunghiati! DETALII DE ULTIMA ORA

Un atac grav a avut loc vineri la o cresa din New York, in urma caruia un nou-nascut si alti doi bebelusi cu varste de pana la o luna au fost grav raniti. Printre victim se numara si doi adulti,.

PANICA la bordul unui avion! Pasagerilor a inceput sa le curga sange din urechi si din nas! DETALII de ultima ora (VIDEO)

Clipe de cosmar la bordul unui avion al companiei Jet Airways, care trebuia sa efectueze joi un zbor de la Mumbai la Jaipur. Aeronava a fost fortata sa aterizeze de urgenta deoarece aproximativ 30 de pasageri au.

Alerta in BRAILA! Orasul zguduit de un BOOM SONIC masiv! DETALII de ultima ora

Braila a fost zguduita joi de un boom sonic produs de un avion care a trecut deasupra orasului. Zgomotul care a creat panica in randul brailenilor a avut loc cel mai probabil in momentul in care un avion a.

Dezvaluire de ultima ora! Ce au descoperit politistii despre romanul disparut la Istanbul cu trei saptamani in urma

Disparitia ploiesteanului Salvatore Popescu, in varsta de 30 de ani, despre care nu se mai stie nimic de pe 30 august cand vizita impreuna cu familia palatul Topkapi din Istanbul, continua sa le ridice multe.

Discutii de ultima ora intre Dragnea si Tariceanu la Parlament: Ce pregatesc liderii coalitiei

Calin Popescu Tariceanu a intrat cu putin inainte de ora 12 in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Spre deosebire de alte discutii din interiorul coalitiei, liderul ALDE a venit neinsotit de.

Bomba! Batalia din PSD a fost transata. Date de ultima ora

Informatie-bomba prezentata in exclusivitate de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Batalia din PSD a fost deja transata. Potrivit surselor Antena 3, 40 de filiale ale partidului si-au aratat sustinerea pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )