Libnet.ro
UNICEF

09:15

MAE: Marea Britanie a transmis ca drepturile romanilor vor fi respectate indiferent de deznodamantul Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MAE: Marea Britanie a transmis ca drepturile romanilor vor fi respectate indiferent de deznodamantul Brexit

Ministrul de stat pentru Europa si America al Regatului Unit, Sir Alan Duncan, i-a transmis ministrului delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, ca indiferent de deznodamantul procesului Brexit, drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul afacerilor europene despre Brexit: Toate variantele sunt deschise. Mizam pe Marea Britanie sa protejeze drepturile cetatenilor europeni

Ministrul afacerilor europene, George Ciamba, spune ca Bucurestiul este in strans contact cu toate institutiile europene in contextul crizei de la Londra dupa respingerea acordului Brexit de catre Parlament. El precizeaza ca mizeaza pe Regatul Unit sa protejeze drepturile cetatenilor europeni.

Brexitul a esuat. Marea Britanie va ramne n Uniunea Europeana

Premierului oportunist Brexit means Brexit!, care votase, de fapt, pe 23 iunie 2016, impotriva Brexitului dar care s-a adaptat rapid la noul context doar ca sa ajunga in fruntea guvernului pe durata negocierilor), i se va implini, culmea, dorinta cea dintai Brexitul esueaza iar Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana!. in prima faza se va solicita amanarea Brexitului de catre un alt premier, cel mai probabil), apoi, la cererea societatii britanice exprimata puternic de jos in sus, partidele vor trece peste pozitiile lor initiale principiale si vor propune organizarea unui al doilea referendum .

IN MAREA BRITANIE, IN CAZUL UNUI BREXIT FARA ACORD: UE asigura accesul bancilor la casele de clearing

Comisia Europeana va adopta masuri temporare pentru a mentine accesul bancilor la casele de clearing cu sediul in Marea Britanie, in cazul in care nu se ajunge la un acord privind Brexitul.

Merkel spune ca Marea Britanie va iesi din UE cu un acord

Cancelarul german Angela Merkel a declarat sambata ca va face tot ce poate pentru a se asigura ca Marea Britanie va parasi UE cu un acord, scrie Reuters.

Atacatorul romanului ucis la Londra a fugit din Marea Britanie

Suspecul in cazul mortii lui Tudor Simionov, romanul asasinat in noaptea de Revelion la Londra a fugit din Marea Britanie. Ossama Hamed apare intr-una dintre inregistrarile de pe camerele de supraveghere.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Tudor Simionov in Marea Britanie A FUGIT. Unde se AFLA el acum

Ossama Hamed, principalul suspect in cazul mortii lui Tudor Simionov, a fugit din Marea Britanie si se afla acum in Iordania, relateaza Libertatea. ro. Autoritatile nu stiu, insa, cum a reusit.

Hitachi ingheata un proiect nuclear din Marea Britanie

Grupul japonez Hitachi Ltd. a decis sa inghete un proiect de energie nucleara in valoare de 3 trilioane de yeni 28 de miliarde de dolari) din Marea Britanie, fapt care ii va genera pierderi de 300 de miliarde de yeni 2,75 miliarde de dolari) diviziei sale nucleare locale.

BURSELE DIN LUME Incertitudinile din Marea Britanie pun pe scadere bursele europene

Pietele din Europa au scazut ieri, pe fondul incertitudinilor politice din Marea Britanie.

Alin avea 25 de ani si isi cauta un rost in viata, departe de casa, in Marea Britanie. in urma cu cateva zile, familia sa a primit o veste naucitoare. E singurul lucru pe care il mai putem face

Familia unui tanar roman plecat in Marea Britanie are nevoie disperata de ajutor. Si asta pentru ca Alin Mitrica, un tanar de 25 de ani, a murit subit, la Manchester, iar acum rudele lui nu au bani sa-l.

Nigel Farage, promotor al Brexitului: Marea Britanie se indreapta spre amanarea iesirii din UE si un nou referendum

Fostul lider al UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii) si un promotor al Brexit-ului, Nigel Farage, a declarat miercuri ca Marea Britanie se indreapta spre o amanare a iesirii din Uniunea Europeana, prevazuta pentru 29 martie, si, probabil, spre un nou referendum, transmite Reuters.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )