Libnet.ro
UNICEF

12:46

MAE saluta acordul privind Brexitul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE saluta acordul privind Brexitul

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta agrearea de catre negociatorii Uniunii Europene si ai Marii Britanii a formei finale a textului Acordului de retragere. continuă pe Ziarul Bursa

Anuntul MAE despre drepturile romanilor din Marea Britanie, dupa acordul privind Brexit

MAE saluta acordul privind Brexitul, afirmand ca acesta va garanta drepturile cetatenilor romani stabiliti in Marea Britanie inainte de 31 decembrie 2020, acestia putand continua sa lucreze, sa locuiasca si sa studieze in Marea Britanie in baza obtinerii unui nou statut special.

Acordul privind Brexitul, garantie pentru romanii din Regatul Unit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie.

Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul nseamna garantii ferme pentru romnii din Marea Britanie

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie, potrivit Agerpres. Daca documentul va fi aprobat, romanii vor putea sa continue sa lucreze, studieze sau sa locuiasca in Regatul Unit avand aceleasi drepturi ca si pana acum, a scris Negrescu pe Facebook.

UPDATEGuvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra / Comisia Europeana confirma ca s-a ajuns la un acord decisiv

Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP. Negociatorii Comisiei Europene si Marii Britanii au ajuns la un acord asupra conditiilor Articolului 50 al Tratatului UE. Toate aspectele acordului Brexit au fost finalizate si stabilite la nivelul echipelor de negociere. Acest acord marcheaza un moment decisiv in negocieri, transmite Comisia Europeana. Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie Primul ministru irlandez saluta acordul de retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeana .

UPDATE LIVE TEXT Guvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra / Comisia Europeana confirma ca s-a ajuns la un acord decisiv

Negociatorii Comisiei Europene si Marii Britanii au ajuns la un acord asupra conditiilor Articolului 50 al Tratatului UE. Toate aspectele acordului Brexit au fost finalizate si stabilite la nivelul echipelor de negociere. Acest acord marcheaza un moment decisiv in negocieri. LIVE TEXT:UPDATE 23:30 Victor Negrescu: Acordul privind Brexitul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea BritanieUPDATE 23:20 Comisia Europeana a confirmat, miercuri seara, ca Marea Britanie si Uniunea Europeana au ajuns la un acord decisiv pe tema Brexit. UPDATE 22:45 Negociatorul-sef al Uniunii Europene, Michel Barnier, a salutat miercuri seara aprobarea proiectului de acord pe tema Brexit de catre Guvernul Marii Britanii,UPDATE 21:30 Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP.

Guvernul britanic a aprobat acordul privind Brexit

Premierul britanic, Theresa May, a anuntat miercuri seara ca guvernul sau a aprobat acordul privind Brexitul, anunta agentiile internationale de presa. in curs de actualizare .

Ce inseamna pentru romani acordul privind Brexit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie. Salut.

UPDATE Guvernul britanic a aprobat acordul tehnic privind Brexitul, dupa o reuniune care a strnit febrilitate si confuzie la Londra

UPDATE 21:30 Guvernul britanic a aprobat proiectul de acord privind Brexitul incheiat marti la nivel tehnic cu Uniunea Europeana, a anuntat miercuri seara premierul Theresa May, la capatul unei sedinte de guvern de cinci ore, potrivit AFP.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3633 seconds )