Libnet.ro
UNICEF

14:30

Magda Vasiliu, reactie DURA dupa moartea lui Cristian Topescu: E o bataie de joc. Habar nu aveti!

B1 B1,
Magda Vasiliu, reactie DURA dupa moartea lui Cristian Topescu: E o bataie de joc. Habar nu aveti!

Prezentatoarea tv Magda Vasiliu a publicat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, facand referire la o tanara jurnalista care a povestit cine a fost celebrul comentator sportiv Cristian Topescu. Ma uit. continuă pe B1

Dan Negru, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu: Era inca...

Dan Negru a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de Facebook, dupa moartea lui Cristian Topescu. Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua.

Tudor Barbu, reactie in lacrimi dupa moartea lui Cristian Topescu: Omul asta a fost primul care mi-a intins mana. A fost acolo cand Nadia a luat primul 10, a fost acolo cand... (VIDEO)

Tudor Barbu a avut o reactie extrem de emotionanta cand a aflat in direct, in timp ce modera emisiunea Se intampla acum!, ca a murit Cristian Topescu. Fostul comentator sportiv a incetat din.

Nadia Comaneci, GEST EMOTIONANT dupa moartea lui Cristian Topescu! Tristete fara margini (FOTO)

Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant dupa moartea marelui crainic sportiv Cristian Topescu!Camioana de la Montreal a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu cei doi. Astazi este o zi trista.

Ovidiu Ioanitoaia, mesaj cutremurator dupa moartea lui Cristian Topescu

Jurnalistul Ovidiu Ioanitoaia a declarat la Antena 3, dupa ce a aflat vestea trecerii in nefiinta a lui Cristian Topescu, ca acesta a fost cel mai mare crainic al Romaniei si ca probabil nu va fi egalat.

Dragnea, reactie dura dupa plangerea pe numele lui Dancila: E o tentativa de lovitura de stat. E o actiune violenta si nedemocratica

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi ca depunerea unei plangeri penale pe numele Vioricai Dancila de catre Ludovic Orban este o tentativa de lovitura si a subliniat ca formatiunea pe care o conduce nu e un partid de blegi.

Reactii politice dupa moartea lui Cristian Topescu. Ce au spus Basescu, Dragnea, Iohannis si Ludovic Orban despre comentatorul sportiv

Liderii celor mai mari partide politice din Romania si-au exprimat regretul pentru moartea comentatorului Cristian Topescu. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost printre primii care au transmis un mesaj, mai ales ca fostul comentator a fost si parlamentar al PNL mandatul 2008-2012.

Din pacate, o veste trista: Dupa moartea Ionelei Prodan o alta tragedie se abate asupra muzicii populare romanesti. Este vorba de indragita artista... (FOTO)

Dupa moartea Ionelei Prodan, lumea muzicii populare romanesti primeste o noua lovitura, cantareata Maria Butaciu, in varsta de 78 de ani, fiind in coma. Aceasta a suferit un accident vascular, potrivit.

EXATLON: GIANI KIRITA, la pamant dupa moartea persoanei DRAGI: Am ramas FARA GLAS! Nu pot sa cred

Giani Kirita a fost foarte afectat cand a aflat de trecerea in nefiinta a marelui comentator sportiv Cristian Topescu. Eu sunt un tip efervescent, dar acum practic am ramas fara glas! Nu-mi vine sa cred .

Gica Hagi, la moartea lui Cristian Topescu: Un om de valoare imensa, un patriot

Fostul mare fotbalist roman Gheorghe Hagi si-a exprimat regretul, pe pagina sa de Facebook, pentru decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu. Romania pierde astazi un om de o valoare imensa,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )