Libnet.ro
UNICEF

09:00

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Compatibilitatea dintre Scorpion si celelalte zodii

Antena3 Antena3,
Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Compatibilitatea dintre Scorpion si celelalte zodii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre compatibilitatea dintre un nativ din Scorpion si celelalte zodii. Scorpion si Berbec. Sunt total incompatibile, exista intre ei o relatie agresiva. continuă pe Antena3

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Compatibilitatea dintre Balante si celelalte zodii

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre compatibilitatea dintre un nativ din Balanta si celelalte zodii. Balanta si Berbec. Se inteleg relativ bine, dar nu ii accepta caracterul. Nota.

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Care sunt cele doua fete ale fiecarei zodii

Mihai Voropchievici a vorbit despre cele doua fete ale fiecarei zodii in parte. Berbecul. E plin de energie, de motivatie, de ambitie. Dar cand trece in partea cealalta negativa, este agresiv, isi.

Mihai Voropchievici: Orice semn cu care te-ai nascut are influenta asupra destinului tau! Ce spune despre tine o alunita rosie

Orice semn cu care ne-am nascut are influenta asupra destinului nostru, chiar si daca este inlaturat chirurgical. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, semnele de pe corpne ofera informatii.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, despre cum ne marcheaza viata ora la care ne-am nascut

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre modul in care ne marcheaza viata ora la care ne-am nascut. O analiza diferita de cea a ascendentului zodiacal. E un soi de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )