Libnet.ro
UNICEF

09:15

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru Capricorni

Antena3 Antena3,
Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru Capricorni

Capricornii , truditorii zodiacului, fac echipa buna cu Berbecii si Varsatorii, spune numerologul Mihai Voropchievici. Nativii nascuti intre 22 - 31 decembrie, au noroc daca joaca la Loto in prima jumatate. continuă pe Antena3

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru Sagetatori

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre nativii zodiei Sagetator si norocul acestora la Loto. Sagetatorul poate sa faca echipa cu alti doi parteneri din zodia Rac si din zodia.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru Balante

Nativii zodiei Balanta fac echipa buna cu cei din zodiile Taur si Scorpion, spune numerologul Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Daca sunteti nascuti intre 24 septembrie si 2 octombrie jucati numai.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele la Loto norocoase ale Scorpionilor

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre nativii zodiei Scorpion si norocul acestora la Loto. Fac echipa cu parteneri din Berbec si Scorpion. Cei nascuti intre 23 octombrie - 2.

Horoscop rune 8-14 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Totul se rezolva de la sine pentru Lei, mesaje cu conotatii extrem de bune pentru Balante

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana8-14 octombrie. Berbec - Sa se relaxeze si sa se detaseze. Sa lase gandurile.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti Bazeaza-te in totalitate pe feelingul tau, pe intuitie, pe ceea ce simti in adancul sufletului, pentru ca nu te inseala! HOROSCOPUL ZILEI.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Varsator - Verdictul pe care il primesti azi in urma unui conflict puternic te favorizeaza si e normal sa fii multumit de rezultate.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Din trecut iti extragi dorinta de a te apuca de o actiune interesanta. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn - Nu e.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Scorpion - Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta - Nu te lasa invins de critici sau de reprosurile care vin catre tine pe diverse tonuri. HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 11 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )