Libnet.ro
UNICEF

19:47

Magistratii din Cluj protesteaza fata de OUG pe Justitie adoptata de Guvernul PSD-ALDE (VIDEO)

B1 B1,
Magistratii din Cluj protesteaza fata de OUG pe Justitie adoptata de Guvernul PSD-ALDE (VIDEO)

Circa 100 de judecatori, procurori si grefieri clujeni protesteaza, vineri dimineata, in fata Curtii de Apel Cluj. Magistratii sustin ca politicul incearca subjugarea justitiei. Picatura care a umplut. continuă pe B1

VIDEO Magistratii clujeni protesteaza fata de ordonanta privind legile justitiei. Proteste sunt anuntate n toata tara

Magistratii clujeni au iesit vineri in strada pentru a protesta fata de abuzurilor legislative. Judecatorii din Tribunalul Cluj anunta ca activitatea judiciara va fi suspendata timp de o saptamana, in urma ordonantei care modifica legile justitiei. La Cluj protesteaza peste 100 de judecatori si procurori, iar cateva persoane din grupul rezist i-a aplaudat pe magistrati. Proteste sunt anuntate in Bucuresti si Timisoara in cursul dupa-amiezii.

O echipa de IT-isti din Cluj lanseaza o aplicatie care ti arata automat pe ce cheltui banii. Cum functioneaza

Un startup din Cluj-Napoca lanseaza o aplicatia mobila gratuita care iti supravegheaza platile facute in magazin, pe Internet, dar si retragerile de la ATM-uri. Investitia in proiect este de 20. 000 de dolari. Cum functioneaza si ce aduce in plus fata de aplicatiile bancilor.

Cativa tineri din Cluj au creat o aplicatie care te poate ajuta sa dormi mai bine

Cativa studenti la medicina din Cluj au creat o aplicatie care ar putea sa te ajute sa dormi mai bine. WakeZ - Hack Your Sleep este o aplicatie pentru smartwatch-uri care, printr-un algoritm de vibratii subliminale, te face sa te trezesti mai odihnit.

Tribunalul Cluj, decizii MAJORE dupa noua OUG pe Justitie: Suspendarea activitatii judiciare si declansarea procedurii de revocare a membrilor CSM, printre masuri

Magistratii Tribunalului Cluj au luat o serie de masuri, exasperati de numeroasele modificari aduse in Justitie de Guvernul PSD-ALDE, pe care ei le considera incercari ale politicului de subjugare a justitiei.

Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Tot mai multe parchete din tara isi suspenda activitatea. Procuror iesean: `Aproape toti am fost studentii lui Tudorel Toader`

UPDATE:Si procurorii Parchetelor de pe langa Tribunalul si Judecatoria Iasi au decis sa protesteze fata de OUG 7/2019 prin care se modifica legile justitiei. Acestia vor protesta luni, 25.

Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Sase parchete din tara isi suspenda activitatea

UPDATE: Parchetul Tribunalului Brasov a decis, de asemenea, sa isi suspende activitatea timp de o saptamana. Si procurorii din Sibiu au anuntat intreruperea lucrului, tot in semn de protest.

Asa arata CASA LUI FLORIN PIERSIC din Cluj (FOTO)

In toata cariera sa, Florin Piersic a reusit sa stranga o mica avere, iar o parte din bani a ales sa-i investeasca chiar in casa in care locuieste alaturi de sotia sa, Ana. Artistul si sotia sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )