Libnet.ro
UNICEF

01:05

Magistratii din Romania se revolta. Scrisoare catre presedintele Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Magistratii din Romania se revolta. Scrisoare catre presedintele Comisiei Europene

Patru asociatii de magistrati au solicitat presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sa reconsidere punctul de vedere trimis Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) in cazurile privind Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ), avand in vedere faptul ca pozitia Comisiei Europene este bazata pe grave erori fundamentale si justificata pe pseudo argumente ce au facut parte dintr-o campanie de dezinformare cu privire la infiintarea SIIJ. continuă pe Antena3

Cele mai poluate orase din Romania. Romania trebuie sa ia masuri urgente cu nivelul ridicat al poluarii

Anunt ingrijorator al ministrului Mediului. Alte 10 orase din Romania trebuie sa ia de urgenta masuri in legatura cu nivelul ridicat al poluarii. Altfel, riscam amenzi uriase din partea Uniunii Europene. Amenzile ar putea fi cuprinse intre 100. 000 si 400. 000 de euro pe zi.

Cititul la scoala, obligatoriu: solutia ministrului pentru analfabetismul functional din Romania

Romania se confrunta cu o problema foarte mare cand vine vorba de numarul celor care ies de pe bancile scolii si sunt analfabeti functional. Ministerul Educatiei are o idee pentru ameliorarea situatiei. La finele anului trecut, un raport PISA a atras atentia asupra unei situatii foarte grave in ceea ce priveste invatamantul din Romania. Documentul .

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate. Lista este lunga, presarata cu nume grele de la noi

Incinerarea, subiect greu de dus, este alegerea multor oameni, grabind un proces pe care nu si-l doresc dupa trecerea lor in nefiinta. Vedetele din Romania fac parte din aceasta categorie, iar lista este lunga si presarata cu nume grele de la noi. Vedetele din Romania aleg tot mai des sa fie incinerate Persoanele publice din .

ONRC: Aproximativ jumatate de milion de femei sunt actionari in firmele din Romania

Numarul femeilor actionari sau asociati in firmele din Romania era, la finele lunii noiembrie 2019, de 534. 278, acestea avand o pondere de 37,48% in total actionari sau asociati, reiese din datele Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

Doliu in televiziunea din Romania! inca o MOARTE SOCANTA dupa disparitia Cristinei Topescu!

Doliu printre jurnalistii din Romania! Valentin Gheorghiu a incetat din viata, in urma cu putin timp. Valentin Gheorghiu lucra la Televiziunea publica, iar vestea decesului acestuia a venit din.

O tanara prostituata din Romania a fost ucisa in Elvetia. Criminalul a fost identificat

Un lucrator la frontiera suspectat ca ar fi ucis brutal, la sfarsitul anului 2016, o prostituata de 18 ani din Romania, care devenise de nerecunoscut si a fost identificata aproape un an mai tarziu, va fi judecat in 2020 in fata Tribunalului penal din Doubs, in estul Frantei, a anuntat sambata parchetul.

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in.

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Imagini halucinante, intr-o gara din Romania: Oamenii coboara pe camp, ca in filmele cu prosti (VIDEO)

Imagini halucinante au fost surprinse de un calator care a circulat cu trenul pe ruta Bucuresti - Targu Jiu. Nu mica le-a fost mirarea calatorilor cand trenul a oprit la ultima linie din gara orasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )