Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mai multe banci mari au interzis angajatilor sa plece in China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multe banci mari au interzis angajatilor sa plece in China

Mai multe banci importante, printre care Citigroup, Standard Chartered, BNP Paribas si JPMorgan, au cerut angajatilor care lucreaza in sectorul private banking sa isi amane calatoriile in China, dupa ce autoritatile de la Beijing au impiedicat un bancher de la UBS sa iasa din tara, conform unor surse citate de Reuters si preluate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Amenzi in valoare de 90.000 de lei, aplicate de inspectorii ITM, cele mai multe pentru munca la negru

In saptamana 15 19 octombrie, ITM Calarasi a efectuat controale in mai multe domenii de activitate: comert, agricultura, transport, spalatorii auto, activitati protectie si garda, recuperarea deseurilor nepericuloase, brutarii. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru munca la negru.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 10:00 in mai multe localitati din judetele Mehedinti, Gorj si Dolj. in.

Descoperire macabra la Braila!Mai multe bucati dintr-un cadavru, descoperite intr-o gospodarie. Ce au descoperit anchetatorii

Mai multe bucati din cadavrul unui barbat disparut de aproximativ doi ani au fost descoperite duminica in casa sotiei sale, iar politistii au deschis o ancheta. Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore si.

Familia unui barbat a incercat sa il asasineze de mai multe ori. L-au otravit, impuscat si aruncat in aer

Un barbat a supravietuit mai multor tentative de omor, din partea sotiei, fiicei si celui mai bun prieten. Acestia au complotat sa il ucida prin otravire, impuscare, inec si aruncare in aer, scrie.

Un barbat a otravit mai multe alimente dintr-un magazin. Ce a patit acesta la scurt timp

Un barbata otravit alimentele mai multor adulti si copii din Germania. Acesta a fost condamnat la 12 ani si jumatate de inchisoare pentru tentativa de omor. Suspectul in varsta de 54 de ani a.

n Europa s-a strnit o furtuna de informatii fiscale, tot mai multe initiative vizeaza practicile neconforme ale companiilor

Taxarea internationala si, mai ales, europeana din ultimii ani graviteaza in jurul conceptelor de transparenta, raportare si schimb de informatii, indiferent daca vorbim despre planul OCDE impotriva erodarii bazei de impunere si transferului profiturilor cunoscut prin acronimul englezesc BEPS) sau de o serie de directive europene, unele initiate pe baza acestui plan. Parte dintre reglementari a inceput sa aiba efecte, dar un varf al volumului de raportare si al intensificarii schimburilor intre autoritatile fiscale va fi atins in urmatorii doi ani cand vor ajunge la maturitate cele existente si vor avea implicatii in practica si cele aflate inca in stadiul de proiect.

De ce au loc tot mai multe accidente in care sunt implicate salvari

In ultima vreme, accidentele rutiere in care sunt implicate ambulante sunt mai dese, atrag atentia specialistii. Mare parte din vina apartine celorlalti soferi, care ignora cu buna stiinta semnalele luminoase si acustice ale masinilor de interventie aflate in misiune.

De ce femeile au mai multe dureri de cap decat barbatii

Migrenele sunt ingrozitoare si pot afecta pe oricine - barbati, femei si copii deopotriva. Totusi, femeile sunt mai predispuse la aceste migrene. Dintre persoanele care sufera de migrene, 85%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )