Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai multe companii din Arad au anuntat nchiderea activitatii. Sute de persoane vor fi concediate

Hotnews Hotnews,
 Mai multe companii din Arad au anuntat nchiderea activitatii. Sute de persoane vor fi concediate

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind vorba de peste 550 de persoane. continuă pe Hotnews

Criza isi arata coltii: Mai multe companii si-au anuntat iNCHIDEREA activitatilor. CONCEDIERI masive in Romania

Mai multe companii care au puncte de lucru in judetul Arad au anuntat autoritatile locale cu privire la inchiderea activitatilor sau relocarea acestora, astfel ca angajatii vor fi trimisi in somaj, fiind.

Meteorologii avertizeaza. Fenomene periculoase, in mai multe zone din tara. Soferii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Transilvania pe durata orelor urmatoare. Astfel, pana la ora 14:00, in.

Revizie. intreruperi programate de energie electrica in mai multe localitati

Din cauza lucrarilor de reparatii si de intretinere a instalatiilor si retelelor electrice, E Distributie Dobrogea anunta intreruperea furnizarii energiei electrice in mai multe localitati.

Structura fortei de munca din Romnia: Cele mai multe noi locuri de munca, n comert si IT

Anul trecut, numarul de contracte de munca cu norma intreaga din Romania a crescut cu peste 4%. Domeniile cu cea mai mare crestere a numarului de angajati au fost cele din zona de transport-logistica, iar cele mai multe locuri de munca nou create au fost in sectorul comertului si IT, potrivit Patronatul Investitorilor Autohtoni.

Ford isi inchide cea mai veche fabrica din Brazilia

Ford isi va inchide cea mai veche fabrica din Brazilia si va renunta la producerea camioanelor grele in America de Sud, o decizie care ar putea duce la concedierea a 2. 700 de angajati, a anuntat marti producatorul auto american, transmit DPA, Xinhua si Reuters.

Directorul unui liceu din Arad, amenintat cu moartea

Directorul liceului UCECOM Spiru Haret din Arad a trait clipe de groaza, joi, dupa ce a fost amenintat cu moartea de un traficant de droguri. Individul a fost prins in flagrant, ieri, in timp ce incerca sa.

Doi elevi din Arad au fumat la scoala tigari cu substante interzise. Copiii au ajuns de urgenta la spital

Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la scoala tigari cu substante interzise, au fost transportati, miercuri, la spital pentru ingrijiri medicale, politistii incepand o ancheta in acest.

Barbatul din Arad s-a dus la farmacie sa isi cumpere medicamentele. Cand a ajuns acasa a descoperit ca foliile erau taiate. Nu te astepti sa ti se intample asta chiar la farmacie

Barbatul din Arad s-a dus la farmacie sa isi cumpere medicamentele. Cand a ajuns acasa a descoperit ca foliile erau taiate. Am fost, pe 13 februarie, la Farmacia Catena situata pe Bulevardul Revolutiei.

Magistrati din mai multe orase anunta proteste. Motivul: ordonanta care modifica Legile Justitiei. La Bucuresti se va protesta in stil polonez

Magistrati din mai multe orase anunta ca vor protesta zilele acestea fata de ordonanta care modifica legile justitiei. La Bucuresti, magistratii judecatori si procurori) vor protesta maine in fata Palatului de Justitie.

HOROSCOP. Zodiile care au cele mai multe cosmaruri. Au ganduri negre si nu se odihnesc niciodata cat trebuie

Aceste trei zodii au mai multe cosmaruri ca celelalte semne zodiacale. HOROSCOP SCORPION- Visezi lucruri intunecate si de nesuportat. Tu ai cele mai puternice cosmaruri dintre toate zodiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )