Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mai multe drumuri judetene din Vaslui inchise din cauza troienelor formate in urma viscolului puternic

Adevărul Adevărul,
Mai multe drumuri judetene din Vaslui inchise din cauza troienelor formate in urma viscolului puternic

Centrul Infotrafic a anuntat vineri dimineata ca cinci drumuri judetene si doua drumuri comunale din judetului Vaslui sunt inchise circulatiei din cauza conditiilor meteo nefavorabile. continuă pe Adevărul

Starea drumurilor. Coduri de viscol si ninsori: mai multe drumuri inchise, iar mii de case nu au curent electric

Mai multe drumuri din tara sunt inchise, iar mii de case au ramas fara curent electric, in contextul in care optsprezece judete se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara.

Cod portocaliu si mai multe drumuri inchise in Caras-Severin. Vantul bate si cu 140 de km/h in Muntii Banatului

Mai multe drumuri din Caras-Severin au fost inchise dupa ce Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu pentru aceasta zona.

UPDATE Infotrafic: Un drum national si opt drumuri judetene, inchise. Porturile constantene au fost deschise

Un drum national si mai multe drumuri judetene din Iasi, Caras Severin, Tulcea si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati.

UPDATE Infotrafic: Un drum national si opt drumuri judetene, inchise. in 38 de scoli nu se fac cursuri. Porturile constantene au fost deschise

Un drum national si mai multe drumuri judetene din Iasi, Caras Severin, Tulcea si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati. in 38 de scoli din cinci judete cursurile sunt suspendate.

A nins abundent la Cluj. Nu exista drumuri judetene blocate sau inchise

Pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii de iarna, precizeaza Consiliul Judetean Cluj.

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii. Este haos in trafic. Mai multe drumuri au fost inchise

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Este haos in trafic pe Valea Prahovei, unde peste 130 de tiruri si camioane sunt oprite. Drumurile nationale din Moldova sunt.

Circulatia este blocata pe mai multe drumuri din tara

Inspectoratul National de Patrulare informeaza ca, din cauza stratului mare de zapada, circulatia este blocata pe traseul R 35 km 4, care leaga orasul Basarabeasca de orasul Comrat. Pe traseul R 30 este blocat drumul de acces catre satul Ciobanovca, Anenii Noi, transmite IPN.

Infotrafic: Opt drumuri judetene sunt in continuare inchise; un tren este blocat intre Constanta si Tulcea

Un numar de 8 drumuri judetene din Iasi, Caras Severin si Vaslui sunt inchise in aceasta dimineata din cauza viscolului, anunta Centrul Infotrafic. O garnitura de tren este blocata in continuare intre Constanta si Tulcea. in continuare suntnealimentate cu energie electrica mai multe localitati din judetul Constanta - 4 localitati; judetul Hunedoara - 19 localitati; judetul Tulcea - 48 localitati.

UPDATE: Circulatia pe toate sectoare de drum national din judetele Tulcea si Constanta, redeschisa. Mai sunt 8 drumuri judetene inchise din cauza viscolului si a zapezii

Imbunatatirea conditiilor meteorologice in mai multe zone din judetele Tulcea si Constanta, a permis redeschiderea circulatiei pe mai multe drumuri care au fost inchise joi din cauza ninsorilor, vantului puternic si vizibilitatii reduse, informeaza un comunicat al CNAIR. UPDATE: Opt drumuri judetene din Caras-Severin, Iasi si Vaslui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza nametilor, anunta Infotrafic.

Mai multe scoli si-au suspendat activitatea din cauza Codului portocaliu

Opt unitati de invatamant din judetul Constanta au anuntat suspendarea cursurilor pentru astazi, joi, 18 ianuarie 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )