Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mai multe firme fantoma, implicate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la 3,5 milioane de lei

B1 B1,
Mai multe firme fantoma, implicate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul se ridica la 3,5 milioane de lei

Cinci perchezitii au loc miercuri in Ilfov, Cluj si Teleorman, intr-un dosar ce evaziune fiscala si spalare a banilor cu ajutorul unor firme fantoma, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 3. continuă pe B1

Mai multe spatii comerciale si autoturisme, inundate in urma unei ploi torentiale in Cernavoda

Mai multe spatii comerciale si autoturisme au fost inundate, miercuri seara, in urma unei ploi toren.

Baile Herculane se transforma intr-un mare santier. Mai multe dintre cladirile istorice vor fi reabilitate cu bani europeni

Baile Herculane se vor transforma intr-un santier imens in zilele care urmeaza. Primaria va demara lucrarile la mai multe obiective din statiune. Este vorba despre un parc, o piata trei poduri si un hote.

Michel Platini, pus in libertate dupa o audiere de mai multe ore

Fostul mare fotbalist francez si presedinte al UEFA, Michel Platini, a fost pus in libertate in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost audiat mai multe ore in ancheta legata de atribuirea organizarii.

Viorica Dancila: Presedintele Iohannis a intrat in campanie electorala, deci ma astept la mai multe blocaje

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara ca se asteapta la mai multe blocaje din partea presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca acesta si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicleta pe lacul Balta Alba, surprinse de o furtuna

Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicleta pe lacul Balta Alba, din judetul Buzau, au fo.

Asociatiile de elevi, studenti, tineri si parinti cer Guvernului mai multe ore de sport in programa scolara

Ne dorim mai multe ore de sport! Ne dorim o sala de sport, ne dorim spatii amenajate pentru a face sport! - a fost una dintre dorintele exprimate cu vehementa de mii de copii, in cadrul unui eveniment inedit. Marsul Educatiei a fost realizat de fosta jucatoare de tenis, Raluca Ciulei, in 60 de scoli intre Cluj-Napoca si Vama Veche.

Perchezitii in Ilfov, Cluj si Teleorman, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare a banilor

Cinci perchezitii au loc miercuri in Ilfov, Cluj si Teleorman, intr-un dosar ce evaziune fiscala si spalare a banilor cu ajutorul unor firme fantoma, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la 3. 5 milioane de lei.

Val de atacuri cibernetice: Tot mai multe spitale din Romania raman fara acces la date din sistemele informatice

CERT-RO a avertizat miercuri ca a identificat o crestere semnificativa a atacurilor cu aplicatii malitioase de tip ransomware la nivel national in ultima perioada, observandu-se ca, pe langa utilizatorii casnici, atacatorii si-au indreptat atentia in special catre institutii din domeniul sanatatii, numarul entitatilor afectate fiind in crestere. Amintim ca luna trecuta, un spital din judetul Alba nu a mai avut acces la date din sistemul informatic, in urma unui atac similar.

DIETA. Cele cinci alimente care te ajuta sa arzi mai multe calorii

Este vara si cu siguranta vrei sa dai cateva kilograme jos pentru o silueta de invidiat in costum de baie. Ei bine, aceste alimente stimuleaza metabolismul si te ajuta sa slabesti mult mai repede. Include-le in.

Cum vad eurodeputatii romani din PPE ecuatia cu mai multe necunoscute a numirilor la sefia institutiilor UE

Eurodeputatii romani din grupul Partidului Popular European PPE) in cadrul Parlamentului European PE) cred cu tarie in sansele lui Manfred Weber de a fi numit presedinte al Comisiei Europene, in pofida opozitiei exprimate de unii lideri europeni si chiar de unele grupuri din noul legislativ comunitar, si sunt convinsi ca Romania nu va avea decat de pierdut daca presedintele si prim-ministrul tarii nu vor incepe sa coopereze cat mai curand in problema noului portofoliu de comisar european al Romaniei, relateaza Agerpres.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )