Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe localitati din Arges au unda verde sa redeschida restaurantele,salile de jocuri de norocsicinematografele

Adevărul Adevărul,
Mai multe localitati din Arges au unda verde sa redeschida restaurantele,salile de jocuri de norocsicinematografele

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Arges, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat in sedinta de vineri, 4 decembrie,, sa permita, in anumite conditii, redeschiderea restaurantelor si cafenelelor, a cinematografelor, a institutiilor de spectacole sisau concerte si a salilor de jocuri de noroc. continuă pe Adevărul

Infotrafic: Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii. Soferii, sfatuiti sa reduca viteza

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, ceata a redusvizibilitatea in trafic sub 200 metri si, izolat, sub 50 metri, pe mai multe drumuridin judetele.

Ce spunea Dan Barna in 2019: USR-PLUS va intra la guvernare dupa alegerile parlamentare Cu cateva zile inainte de alegeri, tot mai multe voci din USR-PLUS par sa sugereze refuzul guvernarii, ajutand astfel PSD

Cu alegerile generale din 6 decembrie tot mai aproape, atacurile USR-PLUS la adresa PNL par tot mai intense, in ciuda faptului ca pretind ca doresc o colaborare cu liberalii dupa scrutinul parlamentar. Catalin.

Bucuresti, lider detasat in topul zonelor cu cele mai multe infectari din ultimele 24 de ore

062 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate astazi, 4 decembrie, de GCS, din 35. 467 de teste efectuate in ultimele 24 de ore, adica o rata de pozitivare de 22,7%. in topul noilor cazuri, Bucuresti este.

Suspiciuni de coruptie privind achizitiile pentru materiale COVID-19. Perchezitii in mai multe spitale

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac mai multe perchezitii, joi dimineata, la mai multe spitale din judetul Brasov, Harghita si Iasi, avand suspiciuni de coruptie cu privire la achizitiile de aparatura si consumabile pentru spitale COVID si suport COVID.

O fetita de un an din Arges, victima a COVID-19. Ea suferea si de alte afectiuni

O fetita in varsta de un an, din Arges, care prezenta mai multe comorbiditati, este printre cele 211 de victime ale COVID-19 din ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Horoscop 3 decembrie 2020. O zi cel putin ciudata pentru mai multe zodii

Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020. Afla ce iti rezerva astrele in functie de zodie, iar numerele norocoase sunt 5, 14, 19, 34, 45. Unde mai pui ca culorile care iti poarta noroc sunt verde deschis si bej. Horoscop joi, 3 decembrie pentru fiecare zodie Berbec Pentru Berbeci, anumite obligatii si indatoriri parca le stau .

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

Capitala, peste 70.000 de infectari de la inceputul pandemiei si locul 1 in clasamentul noilor imbolnaviri. Judetele cu cele mai multe infectari

Capitala se mentine pe prima pozitie in topul zonelor cu cele mai multe infectari zilnice 986 de cazuri COVID-19 fiind inregistrate in ultimele 24 de ore. Bucurestiul a depasit, astfel, pragul de 70. 000 de infectari inregistrate de la inceputul pandemiei. Pe locul 2 se afla judetul Cluj, cu 434 de cazuri noi, urmat de judetul Constanta cu 431 de cazuri noi.

Cod galben de vant puternic in urmatoarele ore in mai multe judete. in zonele montane inalte, rafalele vor depasi 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, vineri, mai multe avertizari cod galben de intensificari ale vantului, valabile pentru mai multe judete. Pana la orele 14. 00 sau 16. 00, in zonele montane inalte, rafalele de vant vor depasi 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase vor ajunge la 70 de kilometri la ora.

VIDEO Explozie puternica la un depozit din sud-vestul Angliei: mai multe persoane grav ranite

O ampla explozie produsa la un depozit din apropiere de orasul englez Bristol s-a soldat cu mai multe victime, a informat joi o purtatoare de cuvant a serviciului de pompieri, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3092 seconds )