Libnet.ro
UNICEF

14:01

Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicleta pe lacul Balta Alba, surprinse de o furtuna

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicleta pe lacul Balta Alba, surprinse de o furtuna

Mai multe persoane care se plimbau cu o hidrobicicleta pe lacul Balta Alba, din judetul Buzau, au fo. continuă pe România Liberă

Perchezitii la mai multe persoane suspectate de trafic de droguri. Politistii au ridicat sute de comprimate de Ecstasy, canabis si cocaina

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii DIICOT din Galati au efectuat sase perchezitii la mai multe locatii unde existau suspiciuni ca membrii unei grupari infractionale depozitau droguri.

Asociatiile de elevi, studenti, tineri si parinti cer Guvernului mai multe ore de sport in programa scolara

Ne dorim mai multe ore de sport! Ne dorim o sala de sport, ne dorim spatii amenajate pentru a face sport! - a fost una dintre dorintele exprimate cu vehementa de mii de copii, in cadrul unui eveniment inedit. Marsul Educatiei a fost realizat de fosta jucatoare de tenis, Raluca Ciulei, in 60 de scoli intre Cluj-Napoca si Vama Veche.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dupa-amiaza mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru localitati din cinci judete, valabile pe parcursul urmatoarei.

VIDEO Plahotniuc ar fi parasit Republica Moldova? Mai multe avioane private au decolat din Chisinau, dupa ce PDM a anuntat ca pleaca de la guvernare

Agitatie mare pe Aeroportul International Chisinau vineri, 14 iunie, odata cu anuntul democratilor lui Vlad Plahotniuc ca se retrag de la guvernare pentru ca puterea sa fie preluata de alianta PSRM - ACUM. Mai multe avioane private au decolat de pe Aeroport. Mai multe surse de presa sustin ca in unul dintre avioane s-ar fi aflat si familia deputatului Ilan Sor.

Cod portocaliu de furtuna si cod galben de instabilitate atmosferica in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuna, valabila in urmatorul interval in mai multe localitati din judetul Buzau. Conform Administratiei Nationale de.

Panica in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui - VIDEO

Ursii bagadin nou spaima in oameni in Arges. Mai multi elevi, care sarbatoreau finalul anului scolar, au fost atacati de o ursoaica cu pui in apropierea Cetatii Poienari. Specialistii spun ca.

Accident grav in Constanta: mai multe victime, printre care si un copil de 11 ani

Patru persoane, intre care un copil de 11 ani, au fost ranite, sambata, in zona localitatii Lazu, din judetul Constanta, din cauza unui sofer care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de rulare. Potrivit.

R. Moldova: Renato Usatii, liderul Partidului Nostru, s-a intors in tara, fiind asteptat de sute de sustinatori. El a fost ridicat in vama, fiind cautat in mai multe dosare penale

Liderul Partidului Nostru din R. Moldova, Renato Usatii, fugit de trei ani din tara, a fost arestat la vama Sculeni, unde era asteptat de sute de persoane. Acesta este dus la Procuratura pentru Cauza Speciale, scrie presa de peste Prut.

Carambol cu cinci masini pe Autostrada Soarelui: mai multe victime

Un accident rutier a avut loc vineri dimineata pe Autostrada Soarelui, fiind implicate cinci masini. Trei persoane au fost ranite. Traficul rutier este restrictionat pe sensul catre Constanta. Masinile sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )