Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mai multe scoli din judetul Constanta trec pe scenariul rosu. Cinci elevi de la un liceu, confirmati cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Mai multe scoli din judetul Constanta trec pe scenariul rosu. Cinci elevi de la un liceu, confirmati cu COVID-19

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a votat modificarea scenariilor de functionare in 16 unitati de invatamant din judetul Constanta. continuă pe Adevărul

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise, dupa cresterea numarului de cazuri de Covid-19

In urma cresterii numarului de cazuri de Covid-19, mai multe restaurante din Hunedoara raman inchise. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a hotarat sa mentina.

USR PLUS acuza fraudarea alegerilor in mai multe sectii din sectoarele 1, 4 si 5

Mai multi reprezentanti ai USR PLUS au atras atentia ca exista suspiciuni de frauda in mai multe sec.

Alerta! Se inchid din nou restaurantele in mai multe localitati din Romania

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, marti dupa-amiaza au fost anuntate noi restrictii pe care cetatenii trebuie sa le suporte. Restaurantele, cafenelele si cazinourile din Petrosani si din alte 11 localitati din judetul Hunedoara se inchid din cauza atingerii pragului de pericol privind infectarea cu virusul SARS CoV-2.

VIOLETA ALEXANDRU: Vom lua o decizie cu privire la solicitarea de renumarare a voturilor in mai multe sectoare din Bucuresti

Violeta Alexandru, Presedintele PNL Bucuresti, a declarat ca sunt prea multe semne de intrebare in legatura cu procesele verbale ale voturilor exprimate in sectii din sectoarele 1 si 5.

Ploile si furtunile au devastat mai multe zone din tara. Copaci doborati, drumuri surpate, localitati fara curent electric

A plouat si au fost furtuni in cea mai mare parte a tarii. in judetele unde a fost cod potocaliu de ploi torentiale, strazile au fost inundate, iar canalizarile nu au mai facut fata. in unele zone a fost nevoie de interventia pompierilor pentru evacuarea apei din gospodarii sau pentru indepartarea copacilor doborati de vant.

Restrictii impuse in mai multe localitati hunedorene, din cauza numarului mare de infectii cu Covid 19

In mai multe localitati din judetul Hunedoara au fost impuse restrictii in privinta activitatilor cu publicul in restaurante si cafenele, din cauza numarului mare de infectii cu noul coronavirus.

Adio petreceri private in mai multe zone din nord-estul Angliei

Guvernul britanic a interzis incepand de miercuri organizarea de evenimente in spatii inchise la car.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

VIDEO Ploile abundente au facut ravagii in mai multe localitati din R. Moldova

Peste 40 de angajati ai Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta cu opt autospeciale de interventie si opt motopompe au fost mobilizati pentru a lichida consecintele in urma ploilor torentiale in orasul Comrat si alte localitati din UTA Gagauzia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )