Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mai multe strazi din Mangalia si Constanta au fost inundate. Peste 40 de reclamatii au fost primite la Regie de Apa

Adevărul Adevărul,
Mai multe strazi din Mangalia si Constanta au fost inundate. Peste 40 de reclamatii au fost primite la Regie de Apa

Strazi din mai multe localitati, printre care Mangalia si Constanta, au fost inundate in urma ploilor cazute marti, iar la dispeceratul Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta au fost primite peste 40 de sesizari. Judetul Constanta s-a aflat marti, intre orele 17-18, sub avertizare Cod Rosu de vreme severa. continuă pe Adevărul

Mai multe autoturisme din Tulcea, avariate in urma unei vijelii

Patru autoturisme din municipiul Tulcea au fost avariate marti dupa-amiaza, dupa ce arborii din apro.

Ploi torentiale si grindina, in mai multe localitati din Vrancea. Meteorologii au emis coduri rosii si portocalii

Avertizarile nowcasting sunt valabile pana la ora 13. 00 si vizeaza mai multe localitati din judetul Vrancea. Avertizarile ar putea fi prelungite.

FOTO VIDEO Strazi inundate la Alba Iulia dupa o ploaie torentiala. Masina de Politie, in locul unui giratoriu luat de ape

O ploaie intensa de scurta durata a provocat sambata, 4 iulie, inundatii pe mai multe strazi din Alba Iulia. Masinile au circulat cu greutate, iar canalizarea nu a mai facut fata.

Modificari majore in privinta SRL-urilor: A fost eliminata interdictia de a fi asociat unic in mai multe societati comerciale

La finalul saptamanii trecute a fost promulgata si imediat publicata in Monitorul Oficial, Legea 1022020 care aduce modificari majore in ceea ce priveste SRL-urile inmatriculate in Romania. Astfel incepand cu data de 5 iulie, o persoana fizica sau juridica, poate fi asociat unic in mai multe SRL-uri.

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

Explozie la o manastire din Suceava. Mai multe persoane au fost ranite

O explozie puternica a avut loc duminica dupa-amiaza la Manastirea Sihastria Raraului din Suceva. Cinci persoane au fost ranite in deflagratia care se pare ca a fost cauzata de o acumulare de gaze.

Bac 2020. Rezultate finale: procent de promovare mai mare si mai multe note de 10

Rezultatele finale ale examenului de Bac 2020 au fost afisate duminica, 5 iulie. Rata de promovare a crescut cu aproape doua procente dupa contestatii, ajungand la 64,5%, de la 62,9%, initial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )