Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe trupe siriene au trecut Eufratul si se afla intr-o zona in care sunt soldati sprijiniti de SUA

Hotnews Hotnews,
 Mai multe trupe siriene au trecut Eufratul si se afla intr-o zona in care sunt soldati sprijiniti de SUA

Mai multi soldati sirieni au trecut, luni, in partea de est a raului Eufrat, in provincia Deir al-Zor, sporindu-si prezenta intr-o zona in care au avansat si forte sustinute de Statele Unite, potrivitReuters. Trupele ofensive sprijinite de Statele Unite si Rusia au stat departe unele de altele, raul Eufrat devenind o linie de separare. Au existat si discutii pentru a se crea o linie de demarcatie oficiala, au mai spus surse oficiale. continuă pe Hotnews

Accident feroviar in sudul Germaniei. Sunt mai multe victime - VIDEO

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune, luni dupa-amiaza, in apropierea Garii centrale din orasul Augsburg, in sudul Germaniei, relateaza site-ul revistei.

Mai multe scoli si gradinite ramase fara acoperisuri si-au inchis portile

In judetul Arad, cursurile din mai multe scoli au fost suspendate, luni, in urma furtunii de duminica seara. Unele dintre ele au fost inchise pentru ca au fost afectate cladirile, altele din lipsa energiei electrice.

Imagini apocaliptice in vestul tarii! Furtuna a facut prapad in mai multe judete din tara

Opt morti si peste 130 de raniti. Este bilantul tragic, dupa furtuna devastatoare care a avut loc in vestul tarii. Cele mai multe persoane decedate sunt din judetul Timis, cinci la numar, doua.

Mai multe masini cu turisti, blocate pe Transfagarasan unde traficul este oprit din cauza copacilor cazuti

Mai multe masini pline cu turisti sunt blocate, duminica seara, pe Drumul National 7 C, Transfagarasan, in judetul Arges. Din cauza copacilor care au cazut pe carosabil, circulatia este complet.

Cod portocaliu de furtuna in judetele Mures, Alba si Sibiu in urmatoarea ora, iar mai multe judete sunt sub cod galben pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari nowcasting pentru mai multe judete din tara, in care se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Judetele Mures, Alba si Sibiu sunt cub cod portocaliu de furnuna, alte judete fiind sub cod galben, informeaza News. ro.

Cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod portocaliu si cod galben pentru mai multe judete ale tarii. COD : PORTOCALIU Data emiterii : 17-09-2017 ora 19 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 17-09-2017 ora 19:35 pana.

Wizz Air a introdus un nou serviciu: mai multe bilete pe acelasi nume, contra unei taxe

Compania aeriana ungara Wizz Air a introdus posibilitatea de a cumpara mai multe bilete de avion pe acelasi nume, prin plata unei taxe suplimentare, ceilalti pasageri urmand a fi inregistrati in orice moment, inaintea check-inului online.

Game of Thrones va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari

Cel de-al 8-lea si ultim sezon al serialului Game of Thrones, productie emblematica a postului HBO, va turna mai multe finaluri pentru a evita posibile divulgari, precum cele care au avut loc in timpul precedentului sezon 7, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic. Filmari aparute pe retelele sociale il arata pe barba.

Panica in Birmingham: Un barbat inarmat cu un cutit a incercat sa atace mai multe persoane (VIDEO)

Politia din Birmingham a arestat vineri un barbat care a incercat sa atace mai multe persoane cu un cutit in centrul orasului britanic, anunta Mirror. Filmari aparute pe retelele sociale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )