Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multi copii si adolescenti au golit o casa de bunurile de valoare, patrunzand in imobil pe geamul de la baie

Adevărul Adevărul,
Mai multi copii si adolescenti au golit o casa de bunurile de valoare, patrunzand in imobil pe geamul de la baie

Marti, 15 octombrie, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale Braila au identificat patru minori, cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani, suspectati ca ar fi sustras mai multe bunuri electronice dintr-un imobil din municipiul Braila. continuă pe Adevărul

Vasile a ajuns de rasul satului in urma cu mai multi ani pentru un incident din Elvetia. Recent, insa, barbatul a comis-o grav. De atunci, toata lumea il cauta, iar disparitia lui este invaluita intr-un mister total

Vasile a fost in urma cu mai multi ani bataia de joc a satului Muntenii de Sus din judetul Vaslui,dupa ce a vrut sa dea o lovitura de maestru in Elvetia. Barbatul a furat mai multe bijuterii.

Alocatiile copiilor, majorate. De cand ar putea primi bani mai multi in fiecare luna

In aceasta marti, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care prevede majorarea alocatiilor copiilor cu rata inflatiei. Cei mici ar putea primi mai multi bani in fiecare luna, iar initiativa legislativa e una care in mod cert ii va bucura pe parintii romani. Alocatiile copiilor au fost majorate Proiectul de lege a fost adoptat .

Mergi cu taxiul? Iata de ce poti fi amendat. Greseala pe care o fac cei mai multi romani

Persoanele care merg cu taxiul vorbesc des despre drepturile pe care le au si despre cum trebuie sa se prezinte sau sa se comporte soferii in momentul in care urca in autoturismul lor. Multi nu stiu insa ca au si obligatii, iar daca nu le respecta risca sa fie amendati. Una dintre aceste obligatii este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )