Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multi lideri din USR cer Congres in februarie: Drumul ciomagelii interne este deja un drum deviant care ne costa enorm in ochii publicului

Hotnews Hotnews,
 Mai multi lideri din USR cer Congres in februarie: Drumul ciomagelii interne este deja un drum deviant care ne costa enorm in ochii publicului

Mai multi presedinti ai organizatiilor USR solicita organizarea unui Congres in luna februarie a anului viitor, dupa scandalul iscat in urma excluderii din partid a Olimpiei Ardelean, potrivit unui mesaj pe grupul intern de Facebook al formatiunii, obtinut de Mediafax. continuă pe Hotnews

Nefericiti in USR. Mai multi lideri de filiale cer un nou Congres dupa executiile politice. Barna: Partidul trebuie sa respecte deciziile conducerii

Mai multi presedinti de filiale din USR cer pe grupul intern al partidului organizarea unui nou Congres care sa impiedice orice viitoare abuzuri, ca urmare a scandalului iscat miercurea trecuta prin excluderea din partid a lui Oli Ardelean. in paralel, peste 500 de membri au semnat o scrisoare prin care cer conducerii formatiunii sa se revina la decizia de excludere a lui Ardelean. De cealalta parte insa, Dan Barna exclude aceasta varianta.

Culisele razboiului din USR. De ce s-a lasat cu excluderi noaptea, ca hotii. Partidul, la un pas de implozie

Un conflict care mocnea de anul trecut in USR a fost rezolvat printr-o executie politica, in miez de noapte, de tabara stransa in jurul lui Dan Barna. Mai multi lideri ai USR s-au revoltat, iar zeci de membri simpli si-au anuntat demisiile. insa Dan Barna merge mai departe. A trecut toate liniile rosii posibile. Aveam nevoie de unitate, sustine deputatul Tudor Benga.

Scandalul din USR atinge noi dimensiuni. Mai multi membri au organizat un protest mut la sediul central, joi seara, si isi anunta prezenta si vineri

Scandalul de la USR capata noi proportii. Mai multi membri s-au strans, joi seara, in fata sediului central, unde au organizat un protest mut fata de atitudinea liderului Dan Barna si a celor din jurul sau.

Oli Ardelean explica episodul excluderii sale din USR, pentru B1 TV: Aceeasi toleranta fata de incalcarea legii pe care am vazut-o la Dan Barna Cum a reactionat deputatul Mosteanu, acuzat ca minte in direct (VIDEO)

Olimpia Ardelean, care a fost exclusa din USR dupa ce a acuzat ca o parte din semnaturile stranse pentru campania Fara penali in functii publice sunt false, sustine ca deputatul Ionut Mosteanu stia de.

Stirile ProTV: Romanul care compune melodiile celor mai celebri artisti din lume. Cu ce cantarete a colaborat

Inca o data s-a vazut ca romanii sunt talentati. Mai multi artisti si producatori si-au unit fortele si au reusit sa colaboreze cu artisti de peste hotare, precum Selena Gomez sau Alicia Keys.

VIDEO INTERVIU Ce senzatii ai cand mergi cu o viteza de 300 kmh? Experienta traita de cea mai rapida motociclista din Romania:Ma feresc in trafic, multi soferii ii dispretuiesc pe mopedisti

Cand mergi cu o viteza de peste 300 kmh simti ca esti pe o racheta aer-aer! - povesteste cea mai rapida motociclista din tara, Cristina Udrescu. Senzatiile de pe circuit sunt complet diferite de experientele pe care le traieste, zilnic, in traficul din Bucuresti. Merg foarte incet, ma depasesc toti livratorii de pizza. Soferii se poarta urat cu cei care folosesc mopede, unii sar la bataie cand vad ca sunt fata!. intr-un interviu pentru Hotnews, Cristina Udrescu s-a referit la modul in care ar trebui schimbata legislatia, dar si la greselile pe care le fac atat soferii, cat si motociclistii intr-un trafic care pare mai degraba o tortura.

Cate iubite a avut Tudor Chirila. A fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania

Tudor Chirila a fost cuplat cu unele dintre cele mai frumoase femei din Romania, printre care si Andreea Raicu. Povestea de dragoste dintre el si fosta prezentatoare TV este poate cea mai cunoscuta, din lista idilelor juratului de la Vocea Romaniei. Odata ce s-au despartit, cei doi si-au adresat mereu doar cuvinte de bine. in .

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Simona Halep, locul 2 intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Potrivit unui top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu, realizat de site-ul postului Tennis Channel, Simona Halep se afla pe locul 2. Locul 1 mondial la finalul anilor 2017 si 2018 a incheiat.

Simona Halep a doua intr-un top al celor mai bune jucatoare din ultimul deceniu

Site-ul postului Tennis Channel a realizat un sondaj pentru stabilirea celor mai bune jucatoare din ultimii zece ani in tenisul feminin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )