Libnet.ro
UNICEF

21:47

Maia Sandu comenteaza demisia lui Vlad Plahotniuc de la sefia PDM

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu comenteaza demisia lui Vlad Plahotniuc de la sefia PDM

Este decizia unui partid politic, este treaba lor ce fac, astfel a comentat Maia Sandu decizia lui Vlad Plahotniuc de a se retrage de la conducerea Partidului Democrat. Prim-ministrul a raspuns astfel unei intrebari adresate la conferinta de presa sustinuta dupa intalnirea cu o delegatie de europarlamentari, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Sper ca judecatorii CC vor citi hotararea Comisiei de la Venetia si vor intelege ca trebuie sa plece

Prim-ministrul Maia Sandu spera ca judecatorii Curtii Constitutionale vor citi hotararea Comisiei de la Venetia si vor intelege ca trebuie sa plece. Totodata, Maia Sandu sustine ca si procurorul general Eduard Harunjen trebuie sa plece din functie, iar locul lui trebuie sa-l ocupe o persoana integra. Declaratiile au fost facute la emisiunea Piatnita s Anatoliem Golea de la postul de televiziune RTR Moldova, transmite IPN.

PREMIERUL MAIA SANDU: Ambasada Republicii Moldova din Israel ramane la Tel Aviv

Ambasada Republicii Moldova din Israel nu va fi transferata din Tel Aviv la Ierusalim, a declarat vineri premierul moldovean, Maia Sandu, citata de mass-media de peste Prut.

Maia Sandu spune ca Ambasada Republicii Moldova in Israel va ramane la Tel Aviv: Nu exista vreun document semnat de Filip pentru mutarea la Ierusalim

Ambasada Republicii Moldova in Israel va ramane la Tel Aviv si nu se va muta la Ierusalim, a declarat premierul Maia Sandu, potrivit Unimedia. in 11 iunie, in plina criza politica la Chisinau, Guvernul Filip anunta transferarea sediului ambasadei la Ierusalim, insa Maia Sandu spune ca nu a gasit niciun document care sa fi fost aprobat in acest sens de catre predecesorul sau.

Andrei Nastase il avertizeaza pe Vlad Plahotniuc ca vinovatiile nu pot fi absolvite de o simpla demisie

Ministrul de Interne, Andrei Nastase, il avertizeaza pe Vlad Plahotniuc ca demisionarea sa din functia de lider al PDM nu-l va salva de inchisoare. in acest sens, ministrul a declarat ca va apela la institutiile internationale de investigatie, inclusiv la FBI, pentru suport institutional in vederea demonstrarii vinovatiei lui Vlad Plahotniuc in frauda bancara si spalarea banilor rusesti pe teritoriul Republicii Moldova.

Vlad Plahotniuc a demisionat din fruntea Partidului Democrat

Liderul PD din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, renunta la functie. Plecat din tara, dupa ce PD a renuntat la guvernare in favoarea fortelor pro-europene, Plahotniuc anunta ca demisioneaza din scaunul de.

Vlad Plahotniuc a demisionat din functia de presedinte al PDM:Cine vrea sa se rafuiasca politic sa o faca cu mine, dar nu cu colegii din partid

Vlad Plahotniuc a anuntat luni, 24 iunie, ca demisioneaza din functia de presedinte al Partidului Democrat din Moldova PDM) si ca nu intentioneaza sa mai candideze la aceasta functie. Plahotniuc considera ca prin lipsa sa la conducerea formatiunii, partidele proeuropene vor accepta pe viitor o alianta cu PDM.

Premierul Maia Sandu: Guvernul Republicii Moldova va promova o politica externa bazata pe obiectivul integrarii europene, dar va dezvolta si relatii avantajoase cu Rusia

Premierul moldovean Maia Sandu a anuntat ca Guvernul de la Chisinau va promova o politca externa previzibila bazata pe obiectivul integrarii europene si implementarea Acordului de asociere la UE, dezvoltand i.

Despre ce au discutat Maia Sandu si Dmitrii Kozak, la Chisinau

Pim-ministra Maia Sandu a discutat luni, 24 iunie, subiecte de pe agenda bilaterala moldo-rusa cu vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitri Kozak. Interlocutorii au subliniat necesitatea relansarii comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economica, inclusiv in vederea eliminarii tarifelor vamale pentru 14 categorii de produse, introduse in 2014, si a rezolvarii problemelor transportatorilor.

Dmitrii Kozak, atac la adresa lui Vlad Plahotniuc: Suntem bucurosi ca acest criminal a plecat din Moldova

Vicepremierul Federatiei Ruse, Dmitrii Kozak, a declarat luni, 24 iunie, dupa intrevederea cu Igor Dodon, ca Republica Moldova a fost pana in acest moment capturata de catre criminalul Vlad Plahotniuc.

Iurie Ciocan are un salariu lunar de 70 mii de lei. Maia Sandu asteapta explicatii pentru ce se platesc acesti bani

Seful Centrului de Implementare a Reformelor, Iurie Ciocan, are un salariu lunar de 70. 000 lei, echivalentul a 3. 500 de euro. Informatia a fost oferita de premierul Maia Sandu luni, 24 iunie, la sedinta Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )