Libnet.ro
UNICEF

17:30

Maia Sandu: Justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie

Presedina PAS, Maia Sandu, sustine ca justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie la adresa democratiei din Moldova cand a decis marti, 19 iunie, sa nu valideze rezultatul alegerilor din Chisinau. continuă pe Adevărul

Alegerile pentru Primaria Chisinau, invalidate de instanta. Andrei Nastase, cstigatorul scrutinului, anunta ca va ataca decizia / Maia Sandu: Justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie la adresa democratiei UPDATE

Judecatoria Chisinau a invalidat alegerile locale care au avut loc in capitala Republicii Moldova in 3 iunie. Andrei Nastase, candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), care a castigat scrutinul, spune ca va contesta decizia la Curtea de Apel, scrie deshide. md si protv. md. Maia Sandu, care l-a sustinut pe Nastase in alegeri, a declarat ca justitia controlata de Plahotniuc a luat cea mai criminala decizie la adresa democratiei.

Regulile financiare ale cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey, cea mai bogata femeie de culoare

In copilarie purta haine facute din panza sacilor de cartofi, iar astazi este una din cele mai mari personalitati de televiziune. Oprah Winfrey are 3 reguli financiare care au ajutat-o sa devina cea mai bogata femeie de culoare.

Tariceanu: Romania a devenit, cu ajutorul DNA, tara cea mai corupta din Europa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca, prin numarul mare de cazuri instrumentate de DNA, in special pentru abuz in serviciu, Romania a ajuns sa fie considerata tara cea mai corupta din Europa.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

24IT. Care este cea mai buna camera de actiune pentru vacante

Cu gandul la vacanta, Iulia Nagy si Laurentiu Matache le-au prezentat telespectatorilor care este cea mai buna camera de actiune pentru ca imaginile din vacanta sa fie unice si de neuitat. Este vorba despre.

Eurostat: Romania - cea mai mare inflatie din UE

Rata inflatiei anuale de la noi s-a situat la 4,6%, potrivit Biroului de Statistica al UE * BNR: Dinamica ascendenta a ratei anuale a inflatiei contrabalanseaza evolutiile favorabile ale altor indicatori macroeconomici financiari Tara noastra a inregistrat, in luna mai a anului curent, cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, respectiv 4,6%, aceasta fiind urmata de Estonia, cu 3,1%, arata un raport publicat, vineri, de Biroul de Statistica al Uniunii Europene Eurostat).

Parlamentul European, institutia UE in care cetatenii au cea mai mare incredere

Parlamentul European si-a consolidat pozitia de institutie a UE in care cetatenii au cea mai mare incredere, potrivit unui sondaj Eurobarometru.

FOTO VIDEO Cea mai scurta cale de acces catre un catun, distrusa de viituri. Pe aici mergeau satenii la cumparaturi sau isi caraumortii la groapa

Catunul Priloagele din comuna Caineni, judetul Valcea, pare rupt de lume, dupa ce a ramas fara cea mai scurta cale de comunicatie cu restul lumii. Puntea peste Olt este sub ape, iar autoritatile locale sustin ca sunt legate de maini, fiindca, desi au un proiect de ani de zile, pana acum nu au fost bagate in seama. Asteapta avize si autorizatii pentru o noua cale de acces pe situatii de urgenta.

VIDEO Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare INFOGRAFIE

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

VIDEO INFOGRAFIE Aeronava cea mai mare este la un pas sa zboare

Stratolaunch, cea mai mare aeronava din lume din punct de vedere al anvergurii, va face primul zbor in aceasta vara. Uriasul avion a facut deja doua teste de rulare pe pista Aeroportului Spatial Mojave din California, cel mai recent in februarie, si in urmatoarele luni sunt programate alte trei teste asemanatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )