Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Playtech Playtech,
Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela unde e depus sicriul. Scene dramatice

Mama Cristinei Topescu a ajuns in Romania, respectiv la capela unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al fostei prezentatoare TV. Rodica Topescu traieste de foarte multi ani in strainatate si a revenit de urgenta in tara, la auzul vestilor cumplite. Cazul vedetei a impresionat foarte multa lume, iar multi au venit sa ii aprinda . continuă pe Playtech

Imagini cu mama Cristinei Topescu. Trupul jurnalistei a fost depus la Capela Cimitirului Bellu - VIDEO

Mama Cristinei Topescu s-a intors din Germania pentru a participa la ceremoniile funerare ale fiicei sale. Au fost momente dureroase la Cimitirul Bellu, unde au venit foarte multe persoane pentru a isi ia ramas bun de la unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune.

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

PRIMELE IMAGINI cu mama Cristinei Topescu! A ajuns la capataiul fiicei! Femeia este distrusa de DURERE (VIDEO)

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu. ANAMARIA PRODAN I-A SPUS ADIO! REGHECAMPF E DEVASTAT! MEDICII NU AU MAI PUTUT FACE NIMIC GALERIE FOTO) Rodica.

Mama Cristinei Topescu, RAPUSA DE SUFERINTA la capataiul fiicei! E SFASIETOR ce a pus langa trupul jurnalistei in SICRIU (FOTO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! SOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA TOPESCU iN VIATA! CUM A APARUT. FOTO) Trupul neinsufletit al regretatei jurnaliste a fost depus.

FOTO Cine a mers sa-i aduca un omagiu Cristinei Topescu la capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde membrii familiei, prieteni si colegi de breasla ai jurnalistei au venit sa-si ia ramas-bun. Presedintele Klaus Iohannis si Familia Regala a Romaniei au trimis coroane de flori in semn de omagiu.

Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul Cristinei Topescu. Emotionant

Trupul Cristinei Topescu a fost depus in dimineata zilei de miercuri, 15 ianuarie, la capela Serban Voda, Cimitirul Bellu. Serban Huidu s-a numarat printre cei care i-au adus jurnalistei un ultim omagiu. Ce mesaj a scris prezentatorul TV pe coroana depusa la priveghiul vedetei? Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul .

Reactii dupa moartea Cristinei Topescu: Ma intreb unde au fost toti acesti prieteni care apar acum

Vestea mortii Cristinei Topescu a provocat reactii imediate in mediul online si la televiziunile in care multi dintre jurnalisti si oamenii de media o cunosteau.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, depus la Bellu. Incinerarea va avea loc joi

Trupul Cristinei Topescu a fost depus miercuri la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care au cunoscut-o si apreciat-o sa ii poata aduce un ultim omagiu pana joi dimineata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )