Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mama lui Radu Mazare: Este bine, are moralul bun. Este inconjurat de familie si de dragostea mea

Antena3 Antena3,
Mama lui Radu Mazare: Este bine, are moralul bun. Este inconjurat de familie si de dragostea mea

Radu Mazare a avut, miercuri, prima vizita din partea familiei de cand este incarcerat. Mama sa, Gabriela -Victoria Mazare,a petrecut cu acesta aproximativ o ora in incinta penitenciarului. Sunt o. continuă pe Antena3

Radu Mazare, vizitat de mama si de fiu la Penitenciarul Rahova: E bine, are moralul bun. O sa reziste

Radu Mazare, incarcerat in perioada de carantina de 21 de zile la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, miercuri, de catre mama si fiul sau. Cei doi au afirmat ca fostul primar al Constantei are moralul bun, ca va rezista in inchisoare si ca are tot ce ii trebuie.

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania A ATERIZAT: Aeronava a avut intarziere din cauza furtunii din Capitala(VIDEO)

32 Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare se intoarce luni seara in Romania. Fostul edil este adus cu o aeronava Tarom, de la Paris,.

Radu Mazare, vizitat de mama si de fiu la Penitenciarul Rahova: E bine, are moralul bun. O sa reziste

Radu Mazare, incarcerat in perioada de carantina de 21 de zile la Penitenciarul Rahova, a fost vizitat, miercuri, de catre mama si fiul sau, Raducu. Cei doi au spus ca fostul primar al Constantei are moralul bun, ca va rezista in inchisoare si ca are tot ce ii trebuie.

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

Primele fotografii cu Radu Mazare. Fostul primar al Constantei este in drum spre Romania

Fostul primar al Constantei Radu Mazare este in zbor spre Romania, de la Paris, potrivit primelor imagini surprinse cu acesta chiar in avion. Mazare este extradat din Madagascar, acolo unde fugise pentru a scapa.

Trolling al reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare trebuie sa ajunga in Romania: UE a importat 179.000 de kg de mazare din Madagascar, in valoare de aproape 1 milion de euro

Reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti a tinut sa marcheze intr-un mod inedit momentul in care fostul edil Radu Mazare este asteptat sa se intoarca in Romania pentru a-si executa pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. Astfel, cu cateva ore inainte ca acesta sa ajunga in tara, reprezentanta precizeaza ca Uniunea Europeana a importat 179. 000 de kg de mazare din Madagascar.

Radu Mazare se afla in custodia Politiei Romane si este asteptat in tara

Fostul primar PSD al Constantei, Radu Mazare, este in custodia Politiei Romane, care l-a preluat de la autoritatile din Madagascar, urmand ca in cursul zilei sa fie adus in tara, informeaza IGPR intr-un comunicat potrivit G4Media.

Radu Mazare se indreapta spre Romania: Avionul in care se afla fostul primar a decolat de la Paris

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a decolat luni de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris, in jurul orei 17. 40, ora Romaniei. Aeronava in care se afla fostul primar al Constantei ar.

Trolling al Reprezentantei Comisiei Europene, in ziua in care Radu Mazare e adus in Romania: UE a importat mazare din Madagascar in valoare de peste 800.000 de euro (FOTO)

Postare ironica a Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, in ziua in care Radu Mazare este adus in Romania. Cu cateva ore inainte ca fostul primar sa ajunga in tara, pentru a-si executa.

Radu Mazare se afla in custodia Politiei Romane si urmeaza sa fie adus astazi in tara

Fostul primar al Constantei Radu Mazare este in custodia politistilor romani, a anuntat luni dimineata IGPR, el urmand sa fie adus in tara luni, in jurul orei 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )