Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mama Luizei Melencu, mesaj sfarsietor in cazul Caracal! Ce anunt a facut la 10 luni de la disparitia fetei

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu, mesaj sfarsietor in cazul Caracal! Ce anunt a facut la 10 luni de la disparitia fetei

Cazul Caracal. Monica, mama Luizei Melencu a scris un mesaj sfasietor pe Facebook. Ce anunt a facut la 10 luni de la disparitia fetei? Mama Luizei Melencu, mesaj sfasietor in cazul Caracal Luiza Melencu a disparut pe 14 aprilie 2019 si nu a fost cautata de autoritati timp de 102 zile, cazul ei venind in . continuă pe Playtech

Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu. Cazul Caracal a provocat schimbari majore

Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Anuntul facut de Politia Romana, la luni bune de la disparitia Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu Seful Politiei .

Familia Alexandrei Macesanu, anunt plin de durere: Este o zi de doliu. Amanunte cutremuratoare in cazul Caracal

Familia Alexandrei Macesanu a transmis un mesaj amplu ptrin intermediul lui Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu. Se pare ca acestia sunt descurajati de repunerea in functia de procuror sef a Georgianei Hosu, considerand-o o palma din partea statului roman. Familia Alexandrei Macesanu, anunt cu lacrimi in ochi Alexandru Cumpanasu a postat pe contul de Facebook .

Dezvaluiri uimitoare in cazul Caracal! Cum a aparut Dinca, in sala de judecata, in fata parintilor Alexandrei Macesanu

Decizia Curtii de Apel Craiova, care a respins ca nefondata cererea de stramutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, cerere formulata de parintii Alexandrei Macesanu, care s-au intalnit pentru prima data cu Gheorghe Dinca, a iscat alte discutii in presa. Dezvaluiri uimitoare in cazul Caracal Ieri, 18 februarie 2020, parintii Alexandrei Macesanu s-au intalnit .

Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit. Fata de 10 ani nu isi mai poate reveni

Sora Alexandrei Macesanu s-a transformat complet, dupa ce a aflat ce s-a intamplat de fapt cu adolescenta. Fata are numai 10 si este in stare de soc. Cum a reactionat micuta dupa aflarea tragediei? Cazul Caracal: Sora Alexandrei Macesanu, transformata dupa ce a aflat ca adolescenta a murit Dupa ce procurorii DIICOT au emis certificatul .

BILANTUL IGPR! Seful Politiei Romane: Incompetenta si nepasare in cazul Caracal

Seful Politiei Romane,Liviu Vasilescu, a recunoscut, miercuri, la prezentarea bilantului IGPR pe anul 2019, ca incompetenta si lipsa de implicare a politistilor au dus la Cazul Caracal. A fost anul.

Seful Politiei Romane recunoaste ca incompetenta si lipsa de implicare a politistilor au dus la Cazul Caracal

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, recunoaste ca pregatirea deficitara a unor politisti si lipsa de implicare a sefilor din Politie au dus la cazul Caracal.

Situatie incredibila in cazul Caracal. Parintii Alexandrei Macesanu, obligati sa plateasca ei cheltuielile de judecata

Nu cu mult timp in urma, va relatam ca familiaAlexandrei Macesanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dinca a recunoscut in fata procurorilor ca a rapit-o si ucis-o, ar fi primit informatii care arata ca fata ar fi in viata! Conform informatiilor de la acel moment, familia fetei ar fi primit o fotografie in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )