Libnet.ro
UNICEF

13:45

Managerul Spitalului Marius Nasta: Ma ingrijoreaza pacientii care au simptome de COVID si nu ajung sa se testeze

Adevărul Adevărul,
Managerul Spitalului Marius Nasta: Ma ingrijoreaza pacientii care au simptome de COVID si nu ajung sa se testeze

Managerul Spitalului Marius Nasta, Beatrice Mahler, spune ca este ingrijorata pentru ca pacientii care au simptome de Covid prefera sa stea acasa, sa discute cu medicul de familie si sa nu se testeze. continuă pe Adevărul

Managerul Institutului Marius Nasta: Vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna. Daca lucrurile continua asa si decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, a declarat marti la Digi24 ca vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna si daca lucrurile continua in aceasta directie, si decembrie va fi o luna in care vom plange mult, referindu-se la cazurile de COVID-19.

Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta: Vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, a declarat marti la Digi24 ca vom avea niste cifre pe mortalitate extrem de mari pentru aceasta luna si daca lucrurile continua in aceasta directie, si decembrie va fi o luna in care vom plange mult, referindu-se la cazurile de COVID-19.

Managerul de la Institutul Marius Nasta, vesti proaste pentru sarbatori: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult

Beatrice Mahler, managerul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, avertizeaza cu privire la numarul mare de decese care se inregistreaza in aceasta perioada, dar si in luna care urmeaza. Medicul insista asupra gravitatii situatiei, explicand faptul ca sistemul de sanatate a ajuns la epuizare. Care sunt pacientii cu putine sanse de salvare Beatrice Mahler .

Managerul de la Marius Nasta, avertisment infiorator: Decembrie va fi o luna in care vom plange mult!

Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a transmis marti un avertisment dur. Potrivit acesteia, mortalitatea va creste foarte mult in perioada urmatoare, daca nu scade rata de infectare cu SARS CoV-2.

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2

Managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti, Emilian Imbri, sustine ca dupa data de 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari cu SARS-CoV-2. Cu privire la gripa sezoniera, aceasta a .

Managerul spitalului Victor Babes: Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari

Dupa 15 decembrie va incepe sa scada numarul de infectari, spune Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes din Bucuresti. in privinta cazurilor de gripa sezoniera, medicul se declara linistit, pentru ca virusul va sta locului, datorita vaccinarii, mastilor si carantinelor locale.

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, despre primul caz de COVID-19 din tara, semnalat in urma cu 9 luni

Prof dr. Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, a vorbit despre primul caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, dar si despre situatia actuala din.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, apel la voluntari sa ajute la comunicarea cu familiile pacientilor cu COVID

Managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti, Bogdan Nica, a facut, miercuri, un apel catre voluntari sa ajute la comunicarea cu familiile pacientilor infectati cu noul coronavirus. El a spus ca personalul spitalului se confrunta cu o mare problema din acest punct de vedere, in conditiile in care numarul bolnavilor este foarte mare, iar cadrele medicale sunt suprasolicitate.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, apel la voluntari pentru a ajuta in comunicare cu familiile pacientilor: As prefera sa nu fie cadre medicale

In cursul zilei de miercuri, managerul interimar al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a facut un apel la voluntari, pentru a facilita comunicarea cu membrii familiilor pacientilor cu COVID-19, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )