Libnet.ro
UNICEF

05:15

Managerul unui spital ramas fara bani pentru personalul care lupta cu SARS-COV-2: imi este rusine. Nu stiu cum sa le raspund colegilor

Adevărul Adevărul,
Managerul unui spital ramas fara bani pentru personalul care lupta cu SARS-COV-2: imi este rusine. Nu stiu cum sa le raspund colegilor

Managerul Spitalului Radauti, Traian Andronchi, a aratat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca unitatea medicala nu mai dispune de fonduri pentru a plati stimuletele financiare prevazute de legislatie pentru personalul medical implicat in lupta cu SARS -COV-2. Spitalul de la Radauti, judetul Suceava, este suport-COVID-19. continuă pe Adevărul

Culmea ghinionului in showbiz! Fostul sot s-a logodit, ea a ramas fara iubit

De obicei, norocul tine cu unii mai mult si cu altii mai putin. Este si cazul unei vedete din showbiz-ul romanesc. Fostul ei sot s-a logodit, in timp ce ea a ramas fara iubit. Dupa divortul de Bogdan Jianu 50 de ani), de acum doi ani, cantareata Julia Chelaru 44 de ani) s-a afisat cu .

Mai multe statii de pompare si repompare ale Apa Nova au ramas fara energie electrica

ACTUALIZARE - Reprezentantii E-Distributie Muntenia au reactionat in urma informatiilor aparute cu privire la intreruperea energiei electrice in mai multe zone din Capitala, subliniid: Un incident aparut in sistemul de transport al energiei electrice in jurul orei 13, nu in instalatiile E-Distributie Muntenia, a cauzat astazi o intrerupere in alimentarea cu energie electriaa a statiilor adiacente, care alimenteaza zona de vest si centrala a municipiului Bucuresti si zone limitrofe din judetele Ilfov si Giurgiu. in prezent, a fost reluata alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor. Regretam disconfortul produs clientilor. --- Apa Nova a anuntat vineri ca echipele companiei au intervenit jurul orei 12:50, dupa ce Statia de Potabilizare Rosu, dar si mai multe statii de pompare si repompare ale companiei din sectorul 6 au ramas fara energie electrica din cauza unei caderi de tensiune aparuta la Statia 110 KV Enel. in prezent, sistemul de pompare si distributie a fost repornit, dar din cauza caderii de tensiune si a socului hidraulic, apa si-ar putea pierde din limpezime, in special in zone din sectorul 6, iar echipele companiei vor continua actiunile in teren, pentru a interveni in situatii ce pot aparea in cursul zilei, scrie News. ro.

Pana masiva de curent in Bucuresti Si Palatul Victoria a ramas fara electricitate

O pana masiva de curent s-a produs vineri, in jurul orei 13. 00, in Bucuresti, fiind afectate mai multe cartiere, din trei sectoare, dar si localitati din judetul Ilfov. Chiar si cladirea Guvernului a ramas fara electricitate. Pana de curent a durat aproape jumatate de ora. Din aceasta cauza ar fi fost afectate si statiile de pompare a apei in sectorul 6. Adica, cetatenii au ramas si fara curent, si fara apa. Nici semaforizarea nu a mai functionat. UPDATE Transportatorul national de energie Transelectrica sustine ca avaria a durat o ora si s-a produs in timpul realizarii unor manevre in cadrul lucrarilor de retehnologizare la statia Domnesti.

Avarie majora! Mai multe cartiere din Bucuresti si din zonele limitrofe au ramas fara curent electric

Mai multe cartiere din Bucuresti si Ilfov au ramas fara energie electrica si apa. Surse de la Guvern spun ca si in cadrul Palatului Victoria sunt probleme in alimentarea cu energie electrica.

Ce mesaj a primit Ianis Hagi de la fanii lui Rangers dupa al treilea meci fara gol pentru roman

Ianis Hagi a fost integralist in partida cu St. Mirren, din etapa a doua a campionatului din Scotia, dar ramane fara gol in noul sezon. Glasgow Rangers a reusit sa se impuna cu 3-0, dupa o dubla a lui Morelos si un autogol al lui McCarthy. Ianis s-a zbatut mult, a avut si cateva ocazii .

Razie in trafic. 43 de soferi au ramas fara permise pentru abateri rutiere

Zeci de soferi care au pus traficul in pericol au ramas pietoni in ultima saptamana. Politistii au intervenit la 595 de sesizari ale cetatenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. Totodata, au fost aplicate amenzi in valoare de peste 522. 000 de lei.

Nelu Tataru: Am solicitat mai multi bani pentru achizitia de masti, manusi si dezinfectanti

Ministrul Sanatatii a dezvaluit, sambata, in timpul unei vizite la Iasi, ca va cere mai multi bani la rectificarea bugetara ce se va face in perioada urmatoare.

APIA plateste fermierilor mai putini bani pentru subventia la motorina decat anul trecut!

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a anuntat ca in aceste zile efectueaza platile af.

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )