Libnet.ro
UNICEF

01:05

Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din tara: Credem foarte mult in Dumnezeu. Nu suntem tortionari, suntem medici

Adevărul Adevărul,
Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din tara: Credem foarte mult in Dumnezeu. Nu suntem tortionari, suntem medici

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, le-a cerut oamenilor sa aiba incredere in medii. Noi nu suntem tortionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni, a declarat Cristian Oancea. continuă pe Adevărul

Concedieri masive la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din cauza pandemiei

Concedieri masive vor avea loc la unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere din Romania din cauza scaderii rezervarilor din ultima perioada, generate de pandemia de Covid-19, scrie profit. ro.

Judetul cu cele mai putine cazuri de COVID-19 din Romania. Cum explica autoritatile situatia

Satu Mare a raportat doar 82 de cazuri de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus. Sunt cele mai putine din Romania, in judetul de granita cu aproape 400. 000 de locuitori si in care zilnic tranziteaza punctele de frontiera peste 5. 000 de persoane.

Asa faci cele mai pufoase briose. Se topesc in gura! Reteta explicata pas cu pas

Aceasta reteta de briose pufoase iese perfect de fiecare data. Faci 24 de briose cu aceasta reteta de baza. Este una dintre cele mai populare retete de briose din lume!.

ARISTON THERMO ROMANIA: Mai putin de 10% dintre romani fac revizia tehnica anuala a centralelor termice

Centrala termica este unul dintre cele mai importante echipamente din locuintele romanilor, fiind responsabila de asigurarea confortului in fiecare zi, indiferent de anotimp.

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Motivul pentru care una dintre cele mai cautate universitati din Romania vrea acreditare internationala

Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara aniverseaza 75 de ani de activitate de invatamant medical superior, de cercetare si asistenta medicala de inalta calificare.

Romania are printre cele mai anemice pachete anti-criza

Criza coronavirus a determinat tarile sa ia masuri de amploare pentru a-si sustine economia. Romania, in schimb, are unul din cele mai mici pachete anti-criza din regiune.

Cum sa faci cumparaturi pe internet fara sa fii tepuit. Cele mai banale greseli pe care le fac romanii

Una din cele mai comune escrocherii este cea cu link-uri primite pe e-mail. Astfel de link-uri te pot directiona catre site-uri false, care le imita perfect pe cele ale comerciantilor.

CFR Calatori a suplimentat, in weekend, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate

CFR Calatori a suplimentat, in acest sfarsit de saptamana, trenurile care circula pe rutele cele mai solicitate, astfel ca au rezultat 23. 000 de locuri in plus, informeaza compania.

Top 10 cele mai populare conturi de Instagram: nu banuiesti cine ocupa prima pozitie

Conturile de Instagram reprezinta o sursa semnificativa de venit pentru foarte multe vedete. Din acest motiv, este interesant sa-ti faci o idee despre top 10 cele mai populare conturi. Pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )