Libnet.ro
UNICEF

23:45

Manda, presedintele comisiei de control al SRI: Daniel Dragomir va fi audiat marti la comisie

Hotnews Hotnews,
 Manda, presedintele comisiei de control al SRI: Daniel Dragomir va fi audiat marti la comisie

Presedintele comisiei parlamentare de control al Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a anuntat luni ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, dupa ce acesta a acuzat ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar procurorii DNA le trimiteau in instanta, dar si ca au fost ofiteri acoperiti in justitie. continuă pe Hotnews

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in comisia SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat maine la comisia SRI, dupa dezvalurile facute in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Strie in curs de.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti de Comisia de control a SRI din Parlament

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat marti, la ora 16. 30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni presedintele comisiei Claudiu Manda. Audierea vine ca urmare a dezvaluirilor facute de Dragomir in spatiul public despre interventia serviciilor in justitie.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat in Parlament la cererea lui Liviu Dragnea

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, va fi audiat in Comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii. Audierea va avea loc marti de la.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat in Parlament

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a anuntat ca fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat, marti, la ora 16. 30, dupa ce a lansat o serie de acuzatii in spatiul public.

Daniel Dragomir, dezvaluiri neasteptate despre jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,.

Dan Tapalaga, Dan Turturica si Sorina Matei! Daniel Dragomir ii numeste pe jurnalistii care frecventau biroul lui Florian Coldea

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, a mentionat public numele jurnalistilor care aveau obiceiul sa treaca pe la biroul lui Florian Coldea. Acesta spune ca printre cei pe care i-a vazut se numara Dan Turturica,.

Ciolos a cerut unor firme private sa AJUTE Hotnews cand era premier! Fostul colonel SRI Daniel Dragmonir: Tapalaga sa spuna cum era pe canapeaua lui Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir continua seria dezvaluirilor din interiorul Serviciului. Dupa ce a nominalizat patru jurnalisti care isi faceau veacul prin biroul lui Florian Coldea Detalii AICI si.

Reactia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: La ce nu a raspuns Serviciul

Daniel Dragomir, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), a comentat pe Facebook comunicatul emis de SRI dupa declaratiile sale explozive in cadrul unei emisiuni TV.

SRI contrazice afirmatiile fostului ofiter Daniel Dragomir si spune ca nu a elaborat niciodata vreun rechizitoriu / Despre ofiterii acoperiti in justitie, politica si presa: Respectam strict legea

Serviciul Roman de Informatii sustine, intr-un amplu comunicat publicat vineri pe site-ul sau, ca nu a existat niciun rechizitoriu scris sau elaborat de catre ofiteri ai SRI, dupa ce Daniel Dragomir, fost membru al serviciului secret, a acuzat, la inceputul acestei saptamani, ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau si le trimiteau in instanta.

Fostul colonel Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI: Ce se intampla cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI. Fostul colonel demonteaza explicatiile Serviciului Roman de Informatii. Ce se intampla cu abuzurile din perioda lui Coldea?,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )