Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manfred Weber (PPE), dupa victoria lui Kovesi: Este un mare succes, dupa luni intregi de atacuri inacceptabile lansate de Guvernul Dancila

B1 B1,
Manfred Weber (PPE), dupa victoria lui Kovesi: Este un mare succes, dupa luni intregi de atacuri inacceptabile lansate de Guvernul Dancila

Confirmarea Laurei Codruta Kovesi in fruntea Parchetului European este un mare succes pentru grupul PPE si pentru lupta impotriva coruptiei, a anuntat Manfred Weber, liderul grupului politic PPE in Parlamentul. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

Rares Bogdan (PNL), despre mesajele USR dupa victoria lui Kovesi: Votul n-a fost al partidelor, a fost al statelor. Presedintele Iohannis a fost decisiv (VIDEO)

Eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, a comentat, in direct pe B1TV, campania desfasurata de USR vizavi de desemnarea lui Kovesi in fruntea Parchetului.

Liderul PNL, Ludovic Orban: Victoria lui Kovesi la Parchetul European, fara drept de apel! in dauna atitudinii PSD si al Guvernului Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, pentru B1 TV, ca numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului european este o victorie a Romaniei in pofida boicotului sustinut.

Europa Libera - Dancila dupa votul pro Kovesi: Daca acuzele se dovedesc adevarate, imaginea Romaniei va avea de suferit

Premierul Viorica Dancila nu e deloc incantata de succesul obtinut de Laura Kovesi la Consiliul UE si spune in exclusivitate pentru Europa Libera ca imaginea Romaniei va avea de suferit daca acuzele care i se aduc se vor dovedi adevarate.

Iohannis: Votul pentru Kovesi este o victorie importanta pentru Romania. Voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis ca votul din COREPER pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european este o victorie importanta pentru Romania. Asa cum am actionat in acest caz, voi continua sa sprijin romani integri in functii de conducere la nivelul UE, a mai spus seful statului. Precizarea vine in contextul in care, potrivit unor informatii neoficiale, ambasadorul la UE nu a respectat mandatul Guvernului Dancila si ar fi votat in favoarea candidaturii fostei sefe a DNA.

Dacian Ciolos, dupa votul pentru Kovesi din Consiliul UE: Eforturile noastre in Parlamentul European dau roade

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost votata in Consiliul UE pentru functia de sef al Parchetului European, ca Franta si guverne din state membre cu care a avut discutii.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Iohannis, dupa decizia CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )