Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mangia despre castigarea Cupei Romaniei cu CSU Craiova: E un miracol

Online Sport Online Sport,
Mangia despre castigarea Cupei Romaniei cu CSU Craiova: E un miracol

Devis Mangia are Oltenia la picioare dupa ce a adus primul trofeu in Banie dupa o asteptare de un sfert de secol . continuă pe Online Sport

Pariati pe finala Cupei Romaniei

Craiova porneste cu prima sansa si este mare favorita la castigarea Cupei Romaniei, dar aceasta competitie a aratat de multe ori ca este una a surprizelor. Vedeti aici ce cota au sibienii de la Hermannstadt pentru victorie.

Avancronica finalei Cupei Romaniei: Hermannstadt CSU Craiova

Arena Nationala gazduieste, duminica seara, cu incepere de la ora 21:00, ultimul act al Cupei Romaniei din acest sezon. LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei 21:00) .

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei (21:00)

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei (21:00). Echipele de start

De la 21:00 transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

LIVE TEXT Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei

La aceasta ora transmitem live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

Asa am trait Hermannstadt - CSU Craiova in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina finala Cupei Romaniei, meci programat pe Arena Nationala intre AFC Hermannstadt, echipa de Liga a 2-a, si CS Universitatea Craiova, ocupanta locului trei in campionatul recent incheiat in Liga 1.

Toata lumea stie, Cupa e in Banie! CSU Craiova castiga Cupa Romaniei

CSU Craiova a invins-o pe Hermannstadt in finala Cupei Romaniei, cu 2-0, si a aduce primul trofeu in Banie dupa o asteptare de 25 ani.

Primele declaratii dupa finalul Cupei Romaniei.Pelici: Prin ce am aratat azi cred ca am castigat respectul intregii tari

CSU Craiova a castigat, duminica, pe Arena Nationala din Capitala, a 80-a editie a Cupa Romaniei, dupa ce a invins in finala, cu scorul de 2-0 1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Daca se tine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al saptelea trofeu al Cupei Romaniei pentru formatia olteana, primul dupa 1993.

CSU Craiova Hermannstadt, duminica, ora 21.00/ Sibiul vrea sa dea lovitura

Divizionara secunda din Sibiu va evolua cu trofeul pe masa, in finala Cupei Romaniei, contra formatiei CSU Craiova.

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei. S-a impus in fata AFC Hermannstadt cu un scor impresionant

CSU Craiova a castigat Cupa Romaniei, dupa ce s-a impus in fata AFC Hermannstadt, cu scorul de 2-0. Brazilianul Gustavo 30) si Alexandru Mitrita 58) au marcat golurile succesului formatiei din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )