Libnet.ro
UNICEF

06:45

Manifestatie uriasa in Hong Kong impotriva Chinei

Adevărul Adevărul,
Manifestatie uriasa in Hong Kong impotriva Chinei

Peste o suta de mii de persoane au defilat duminica seara in Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Peste 100.000 de manifestanti pro-democratie au demonstrat pasnic in Hong Kong. Este a zecea saptamana de proteste

Peste 100. 000 de oameni au marsaluit pasnic pe strazile din Hong Kong, intr-o noua manifestatie pro-democratie, care are loc duminica, in ciuda amenintarilor lansate de autoritatile de la Beijing.

Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Zeci de mii de persoane defilau duminica seara la Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP.

Manifestatii rivale in Hong Kong, unde disensiunile se adancesc pe fondul amenintarilor Chinei

Mii de manifestanti in favoarea democratiei defilau din nou, sambata, la Hong Kong, in pofida ploii, intr-un weekend cu valoare de test a popularitatii miscarii, in timp ce temeri cu privire la intentiile Beijingului cresc, relateaza AFP.

Trump sugereaza o intrevedere personala cu presedintele Chinei in legatura cu situatia din Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intrevederi personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, informeaza BBC News, potrivit Mediafax.

Trump vrea o intrevedere personala cu Xi Jinping, pentru a discuta despre Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intalniri personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, potrivit BBC News.

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

`Jackie Chan si indemnul la calm` sau cum sa-ti pui in cap un intreg Hong Kong. Locuitorii regiunii, revoltati de apelul la calm lansat de actorul chinez (VIDEO)

Jackie Chan, cunoscutul actor de la Hollywood nascut in Hong Kong, a starnit furia locuitorilor din regiunea autonoma cu statut special, care protesteaza deja de 11 saptamani impotriva autoritatilor din.

Oficial chinez: Nu vom permite niciodata catorva infractori violenti sa duca Hong Kong-ul intr-un abis periculos. intre timp, au fost mobilizate forte paramilitare

China is va utiliza puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia continua sa se deterioreze si dupa ce unii protestatari au indicat tendinte de terorism, a precizat joi Liu Xiaoming,.

Mii de oameni pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand: `Guvernul ne-a ignorat luni bune. Trebuie sa demonstram in continuare` (VIDEO)

Mii de profesori s-au alaturat in a 11-a saptamana consecutiva de proteste in Hong Kong, in timp ce magazinele si-au tras obloanele, iar lumea s-a pregatit pentru inca o noapte de vara fara liniste,.

UE indeamna la un dialog larg si inclusiv la Hong Kong

Uniunea Europeana UE) indeamna partile sa inceapa un dialog larg si inclusiv, pentru a dezamorsa situatia la Hong Kong, intr-o declaratie a sefei diplomatiei europene Federica Mogherini publicata sambata, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )