Libnet.ro
UNICEF

17:46

Manifestatii de strada la Budapesta dupa ce Parlamentul a aprobat asa-zisa lege a sclaviei

Adevărul Adevărul,
Manifestatii de strada la Budapesta dupa ce Parlamentul a aprobat asa-zisa lege a sclaviei

La Budapesta au loc proteste dupa ce Parlamentul ungar a aprobat un set de legi controversate. Una dintre ele mareste numarul de ore in plus pe care il pot cere angajatorii si a fost supranumita legea sclaviei. Cealalta lege permite infiintarea unor noi tribunale in care ministrul Justitiei are o putere sporita, scrie The Guardian. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Manifestatii de strada la Budapesta dupa ce Parlamentul a aprobat asa-zisa lege a sclaviei

La Budapesta au loc proteste dupa ce Parlamentul ungar a aprobat un set de legi controversate. Una dintre ele mareste numarul de ore in plus pe care il pot cere angajatorii si a fost supranumita legea sclaviei. Cealalta lege permite infiintarea unor noi tribunale in care ministrul Justitiei are o putere sporita, scrie The Guardian.

VIDEO Manifestatii de strada la Budapesta dupa ce Parlamentul a aprobat asa-zisa lege a sclaviei

La Budapesta au avut loc proteste, miercuri seara, dupa ce Parlamentul ungar a aprobat un set de legi controversate. Una dintre ele mareste numarul de ore in plus pe care il pot cere angajatorii si a fost supranumita legea sclaviei. Cealalta lege permite infiintarea unor noi tribunale in care ministrul Justitiei are o putere sporita, scrie The Guardian.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )