Libnet.ro
UNICEF

14:45

MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

B1 B1,
MApN: S-A AFLAT cine este militarul roman ucis, joi, in explozia de la KABUL (FOTO)

Militarul roman care si-a pierdut viata joi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, a transmis. continuă pe B1

Cine este militarul roman care a murit intr-un atac in Kabul: Se afla la a treia misiune in Afganistan

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi, 5 septembrie, in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi, care indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii. Militarul se afla la a treia misiune in Afganistan, iar ministrul Gabriel Les a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem.

Cine este militarul roman care a fost ucis in atentatul de astazi de la Kabul

Militarul roman care si-a pierdut viata astazi in Afganistan este caporalul cls. a III-a Ciprian-Stefan Polschi 38 de ani) si indeplinea functia de sofer in cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, anunta Ministerul Apararii.

Cine este diplomatul roman mort in atacul terorist de la Kabul. Ministrul de Externe: Si-a dat viata pentru a-i salva pe ceilalti

Ministrul de Externe, Ramona Manescu, a precizat ca diplomatul roman care a murit in atacul terorist de la Kabul avea 43 de ani si facea parte din structura de securitate a misiunii diplomatice. Ea a precizat ca atacul a fost unul sustinut, cu masini-capcana.

Cine este romanul ucis in atentatul terorist de la Kabul. Ce tragedie traise inainte de plecarea in Afganistan

Romanul ucis in atentatul terorist din Kabul este originar din localitatea ialomiteana Fierbinti. Barbatul si-a pierdut viata in noaptea de luni spre marti, dupa ce la Ambasada Romaniei la Kabul a avut loc un atentat terorist.

UPDATE Un militar american si-a pierdut si el viata in urma exploziei. Tinta atacului terorist de joi din Kabul ar fi fost exact convoiul militar in care se afla militarul roman ucis (VIDEO)

UPDATE: Un al doilea militar NATO si-a pierdut viata in tragedia de joi dimineata. Este vorba despre un soldat american, anunta media locala. Presa locala avanseaza ideea ca atacul cu masina-capcana ar.

Klaus Iohnnis il decoreaza pe soldatul roman ucis in Afganistan: Le suntem recunoscatori militarilor nostri din teatrele de operatii care, cu pretul vietii, isi fac datoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca il va decora pe militarul roman ucis in atacul terorist de la Kabul cu Ordinul National Steaua Romaniei. intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatu.

Gabriel Les: Militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a precizat ca militarul roman mort la Kabul executa o misiune de patrulare, iar atacul a avut loc la ora 11.

Militar roman, ucis in Afghanistan. Klaus Iohannis, mesaj le transmite condoleante familiei

Klaus Iohannis a transmis condoleante familiei soldatului roman ucis in atentatul de joi din Kabul, .

Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17.000 de euro pe luna. Ce alte nume se mai afla in clasament

Sportul, domeniu scump, dar daca ai noroc, pe langa talent, poate fi si o activitate care iti aduce venituri remarcabile. Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe luna? Ce alte nume se mai afla in clasament? Cine este sportiva platita de Primaria Capitalei cu peste 17. 000 de euro pe .

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )