Libnet.ro
UNICEF

10:15

Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu MOTIUNEA DE CENZURA: PSD nu este de acord cu alegerile locale in DOUA TURURI

B1 B1,
Marcel Ciolacu ameninta Guvernul Orban cu MOTIUNEA DE CENZURA: PSD nu este de acord cu alegerile locale in DOUA TURURI

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, la RFI, ca social-democratii sunt pregatiti sa depunca motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban daca vor fi schimbate legile electorale. Concret,. continuă pe B1

Ciolacu avertizeaza Guvernul Orban ca PSD va lua masuri pentru nerespectarea constitutiei

PSD e pregatit sa sesizeze un conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala moti.

Ciolacu anunta ca PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe legile electorale

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca liderii partidului urmeaza sa discute, in Biroul Politic, strategia la motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, dar s.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii. Ce se intampla, de fapt, cu indemnizatiile pentru batrani

Guvernul condus de Ludovic Orban vrea sa faca o revolutie in ceea ce privesc pensiile speciale si propune o noua Ordonanta de Urgenta. PSD, prin vocea actualului Presedinte interimar, Marcel Ciolacu, nu este de acord cu propunerea facuta de actuala guvernare si incearca sa rstoarne calculele facute. Marcel Ciolacu rastoarna strategia PNL pentru pensii in .

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Daca ar fi facut PSD acest lucru, toata presa ar fi scris ce nenorocire este

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri intalnirile frecventede la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannissi premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

Marcel Ciolacu: PSD a pierdut doua runde consecutive de alegeri, dupa 3 ani de guvernare. O performanta despre care s-ar putea vorbi la SNSPA

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a catalogat ironic drept o performanta faptul ca social-democratii au reusit sa piarda doua runde consecutive de alegeri, si considera ca va fi chiar un.

Marcel Ciolacu: Am vobit cu Caprar si mi-a zis ca e DNA la PSD. Nu vom face scut sa aparam pe cineva

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara, in ancheta fiind vizati si trei parlamentari de la PSD. Presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a confirmat ca procurorii DNA au calcat in sediile PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )