Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Astept sa vad daca Presedintele va respecta Constitutia cand PSD va castiga alegerile Nu consider oportuna o eventuala suspendare a Presedintelui in contextul actual

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Astept sa vad daca Presedintele va respecta Constitutia cand PSD va castiga alegerile Nu consider oportuna o eventuala suspendare a Presedintelui in contextul actual

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca social-democratii, in scenariul in care se claseaza primii la alegerile parlamentare de duminica, vor merge cu o propunere de premier la consultarile de la. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Daca lumea vrea sa-si ia viata inapoi, sa mearga la vot, pe 6 decembrie

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit, miercuri, la un post tv, despre alegerile parlamentare din 6 decembrie si a indemnat lumea sa vina la vot, daca vrea sa-si ia viata inapoi.

MARCEL CIOLACU: Nu ma asteptam din partea presedintelui Romaniei sa intervina atat de brutal in campania electorala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ieri ca este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa indemne lumea la vot pentru un anumit partid.

MARCEL CIOLACU: Nu consider oportuna o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ieri ca nu considera oportuna o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei in conditiile in care Klaus Iohannis nu va fi de acord cu un premier nominalizat de PSD daca la alegeri social-democratii vor obtine o majoritate in Parlament.

MARCEL CIOLACU: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele electoral fix inainte de alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, azi, ca deschiderea pietelor anuntata de presedintele Klaus Iohannis este un gest electoral inainte de alegeri. Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar, afirma Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Romanii sa iasa la vot ca sa il mature pe Orban de la putere, cere liderul PSD, Marcel Ciolacu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, le-a cerut, joi, romanilor sa iasa la vo.

Marcel Ciolacu afirma ca se va vaccina impotriva COVID-19

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca se va vaccina impotriva virusului SARS-CoV-2, adaugand ca se bucura de faptul ca vaccinul este optional. Ciolacu subliniaza ca specialistii sunt cei care trebuie lasati sa explice de ce este bine sa se vaccineze lumea.

Marcel Ciolacu: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele electoral fix inainte de alegeri Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannisdupa declaratia facuta de seful statului miercuri, cand a anuntat redeschiderea pietelor. Iohannis mai avea putin si dadea cu.

Marcel Ciolacu: Iohannis mai avea putin si dadea cu palaria de pamant ca PNL-ul va deschide pietele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sutine ca PNL si Presedintele Iohannis planuiesc sa redeschida pietele doar pentru a le inchide din nou dupa alegerile parlamentare: Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar!.

Marcel Ciolacu: Deschid pietele in dispret doar pentru a le inchide iar. Un gest cinic, caracteristic liberalilor, o mare bataie de joc

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, miercuri, ca deschiderea pietelor anuntata de presedintele Klaus Iohannis este un gest electoral inainte de alegeri. Asa cum au facut si cu scolile. Si cu restaurantele. Le deschid in dispret doar pentru a le inchide iar, afirma Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )